Haberler

Kepez Belediyesi'ne Yeni Projeler

Kepez Belediyesi, hizmet binasının bahçesinden kaldırdığı atölye binalarının yerine sağlık merkezi, yer altında arşiv binası, yeşil alan ve otopark yapacak.

Kepez Belediyesi, hizmet binasının bahçesinden kaldırdığı atölye binalarının yerine sağlık merkezi, yer altında arşiv binası, yeşil alan ve otopark yapacak.

Başkan Tütüncü, hizmet binasının bahçesinde görüntü kirliliği oluşturan ve eskiyen atölye binalarını, yenilerini yaparak yıktıklarını kaydetti. Tütüncü, atölye binalarından temizledikleri belediye binasının bahçesine sağlık merkezi ile birlikte arşiv binası, kafeterya, yeşil alan ve otopark yapacaklarını belirti.

Tütüncü, ihalesi yapılan, yüklenici firma ile yer teslim sözleşmesi imzalanan sağlık merkezinin temel atma töreninin, 15 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de yapılacağını belirtti.

Sağlık merkezinin 4 katlı olacağına dikkat çeken Tütüncü " Belediye sağlık merkezimizin içerisinde ağız diş sağlığı polikliniği, laboratuar, diyetisyen gibi hizmetler olacak. Tesiste evde bakım ve sağlık hizmetinin merkezi de bulunacak. Tesis,halka dönük her türlü sağlık hizmetinin verilebileceği ve sağlık hizmetinin kurumsallaşacağı bir merkez olacak. Sağlık merkezimiz, güzel mimarisiyle de Kepez'e çok yakışacak."

ARŞİV YERALTINA İNİYOR

Belediyenin bahçesini güzelleştireceklerini işaret eden Tütüncü, "Kaldırılan atölyelerin yerine otopark ve yeşil alan yapacağız. Bu alan küçük bir kafeterya da kazandıracağız. Belediyenin bahçesi şık ve zarif hale geliyor. Hizmet binasının, Mısır Çarşısı tarafındaki bahçesinde yer altına yeni bir arşiv binası yapacağız. Binanın üstünü de otopark olarak düzenleyeceğiz. Arşiv binamızı bir tünelle belediye binamıza bağlayacağız. Yeni arşiv binamızın ihalesi yapıldı. Önümüzdeki günlerde inşasına başlayacağız"dedi.

SEÇİM VAADİNDEN BİRİ

Başkan Hakan Tütüncü'nün, seçim vaadi 70 projeden biri olan 4 katlı sağlık merkezinde doktor, muayene, psikolog, diyetisyen odaları bulunacak. Merkezde, 65 yaş üstü yaşlılara yönelik evde bakım ve anne çocuk sağlığı hizmeti de verilecek., Ağız ve diş sağlığı polikliniğinin de yer alacağı tesiste ayrıca hasta müşahede odası, kafeterya ve seminerlerin verileceği bir salon da olacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title