Haberler

Kepez Belediyesi'nden 3 Bin Öğrenciye Spor

Kepez Belediyesi’nin, 7-16 yaş çocuklara yönelik 6 ayrı branşta düzenlediği ve 1 Temmuz’da açılışı yapılan spor okulunda antrenmanlar neşe içerisinde devam ediyor.

Kepez Belediyesi'nin, 7-16 yaş çocuklara yönelik 6 ayrı branşta düzenlediği ve 1 Temmuz'da açılışı yapılan spor okulunda antrenmanlar neşe içerisinde devam ediyor. Kepez Belediyespor Kulübü'nün, organize ettiği spor okuluna katılan 3 bine yakın çocuk, modern tesislerde hem spor yapıyor hem de eğleniyor.

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN SPOR OKULUNA ZİYARET

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılımcı sayısı ve modern tesis imkanlarıyla Antalya'nın en büyük ve en nitelikli unvanını alan spor okulunu ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, belediye meclis üyeleri ve kulüp yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Başkan Tütüncü, Turgut Özal Spor Salonu'nda yapılan basketbol, voleybol ve tekvando antrenmanlarını izledi. Tütüncü, sohbet ettiği öğrencilere ve antrenörlere başarılar diledi.

HEM EĞLENİYORLAR HEM DE GÜÇLENİYORLAR

Çocukların mutluluklarına ortak olduklarını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Spor okulundaki çocuklarımızla buluştuk. Hem çocuklarımızla sohbet etme imkanı bulduk hem de onların mutluluklarına, sevinçlerine heyecanlarına şahit olduk. Çocuklarımız, spor okulunda hem eğleniyorlar hem de bedenen güçleniyorlar. Çocuklarımız aynı zamanda öğretmenlerinin nezaretinde iyi insan olmanın ve ahlaklı bir birey olmanın arayışı içerisinde oluyorlar. Bu yıl spor okulumuzda, 3 bine yakın öğrencimize spor eğitimi veriyoruz. Modern tesislerimizde yüzmeden, basketbola, futbola, voleybola, tenise kadar 6 ayrı branşta çocuklarımıza spor eğitimi vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kepez'de çocuk olmak, büyük bir mutluluk. Çocuklarımızla çok daha güzel günlerimiz olacak" dedi.

İŞERİ: SPOR OKULU ÖNEMLİ BİR HİZMET

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri de spor okuluna katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yaklaşık 3 bin öğrenciye spor eğitimi verilmesi önemli bir hizmet. Kepez Belediyesi, açtığı spor okulu ile çocuklarımızı sporla buluşturarak, onları sokağın kötü alışkanlıklarından uzaklaştırıyor. Başkan Hakan Tütüncü'ye ve Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu'na, spor okulunu düzenlemelerinden dolayı teşekkür ederim. İki başkan da çocuklara muhteşem bir spor hizmeti veriyorlar."

Çocuklar kendilerini modern tesislerde sporla buluşturduğu için Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür ettiler. Yaklaşık iki ay sürecek olan spor okulu, futbol, basketbol, tenis, voleybol, tekvando ve güreş branşlarında düzenleniyor. Spor okulu, 28 Ağustos'ta sona erecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyespor Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title