Haberler

Kepez Belediyesi 3. Müzik Ödülleri Yarışması

Türkiye genelinde 15-25 yaş arasındaki gençlere yönelik düzenlenen, Kepez Belediyesi 3. Müzik Ödülleri Yarışma başvurularının başladığı bildirildi.

Türkiye genelinde 15-25 yaş arasındaki gençlere yönelik düzenlenen, Kepez Belediyesi 3. Müzik Ödülleri Yarışma başvurularının başladığı bildirildi.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni yeteneklerin keşfedilmesini ve amatör sanatçıların teşvik edilmesini amaçlayan yarışma Türk rock ve pop müziği türlerinde yapılacak. Yarışmaya katılmak isteyen gençler 6 Ocak 2017 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Türk kültürüne ve sanatına hizmet etmiş müzik üstatlarını yad etmeyi de amaçlayan yarışmada bu yıl Cem Karaca şarkıları seslendirilecek.

Yarışmaya katılmak isteyen 18 yaş altı gençlerden veli izin belgesi istenecek. Başvuru belgeleri ve diğer evrak başvuru süresi içinde gençlerin öğrenim gördükleri okul idaresi tarafından, şahsen veya posta yoluyla Kepez Belediyesi Kültür Müdürlüğüne iletilecek. Teslim alınan başvurular sonucu ön elemeye katılmaya hak kazanan öğrencilerin isim listeleri okullarına gönderilecek.

Yarışma için ön elemeler 9, 10 ve 11 Ocak tarihlerinde Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde (EBKM) yapılacak. Kepez Belediyesi tarafından görevlendirilen 5 jüri üyesinin değerlendirmesi ile en iyi 30 ila 50 yarışmacı yarı finale kalacak

Yarı final yarışması seyircili olarak 17, 18 ve 19 Ocak'ta, final yarışması ise Cem Karaca'nın ölüm yılı olan 8 Şubat 2016 tarihinde EBKM'de yapılacak.

Birinciye 5 bin lira, ikinciye 4 bin lira, üçüncüye de 3 bin lira para ödülü verilecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kepez Belediyesi Cem Karaca Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title