Haberler

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Yaşlı Çiftin Yüzünü Güldürdü

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 100 yaşındaki Halil İbrahim Akın ve 98 yaşındaki eşi Fatma Akın'ı evlerinde ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 100 yaşındaki Halil İbrahim Akın ve 98 yaşındaki eşi Fatma Akın'ı evlerinde ziyaret etti.

Başkan Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada, Akın çiftinden kendisini evlatları gibi görmelerini istedi. Kepez Belediyesi olarak yaşlı çiftin her türlü ihtiyacını karşıladıklarını belirten Tütüncü, "Önemli olan sizlerin sağlığınız ve mutluluğunuzdur. Bundan sonraki yaşamınızı mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde sürdürmeniz için elimizden geleni yapacağız. Her türlü ihtiyacınızı karşılayacağız" dedi.

Kepez Belediyesi'nin, 65 yaş üstü kişilere yönelik "Evde Bakım" projesi kapsamında yardım götürdüğüne de değinen Tütüncü, bu hizmetin periyodik olarak devam edeceğini kaydetti.

Ramazan ayında gönüllerin birbirine daha da yaklaştığına, yardımların arttığına işaret eden Tütüncü, şöyle konuştu:

"Maddi durumu iyi olanları, bu yardım ve rahmet ayında kapısının çalınmasını bekleyenlerin kapılarını çalmaya, evlat hasretiyle yanan gönüllere su olmaya davet ediyorum. Dünya malı dünyada kalır. Önemli olan gönüllerde hoş bir seda bırakabilmektir."

Akın çifti de Tütüncü'ye yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title