Haberler

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıklaması

"Hep birlikte güçlerimizi birleştireceğiz daha güzel bir Kepez ve daha güzel bir Antalya için yolumuza ve yolculuğumuza devam edeceğiz"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vekaleten yürüttüğü AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı görevine atanan Yusuf İşeri'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Antalya Büyükşehir Başkan Vekili Esat Göyük ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Başkan Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçe teşkilatı ile yerel seçimlerde güzel sonuçlar elde ettiklerini söyledi.

Kepez'deki seçim başarısının hem Kepez'in hem de Antalya'nın kaderini değiştirdiğinin altını çizen Tütüncü, şunları söyledi:

"Seçim zaferi, güzel bir ekip çalışmasının karşılığında Cenab-ı Allah'ın takdiri ile oldu. Çok güzel bir seçim kampanyası dönemi geçirdik. Bütün arkadaşlarımız örnek bir teşkilat çalışması gerçekleştirdi. AK Parti Kepez İlçe Teşkilatının seçim kampanyası çalışması, Türkiye'ye örnek olacaktır. Uyumlu, güçlü ve koordinasyonu iyi bir ekip olunca Cenab-ı Allah neticeyi hayreyliyor. Gerek Bahattin Bayraktar döneminde gerekse Yusuf İşeri döneminde teşkilatla çok iyi bir koordinasyon ve uyum içerisinde olmamız hem yaptığımız hizmetlere farklı bir bereket getirdi hem de seçim döneminde başarı elde etmemizi sağladı."

Tütüncü, genel merkezin Yusuf İşeri'nin ilçe başkanı atamasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Meclis üyeleri ile her zaman teşkilatın yanında olacaklarına işaret eden Tütüncü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Teşkilatımız her geçen gün büyüyor. AK Parti, milletin kurduğu bir partidir. AK Parti her süreçten güçlenerek çıkmış bir partidir. Bunu da iyi bir teşkilat çalışmasıyla yapmıştır. Yusuf İşeri'nin göreve atanması, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatını güçlendirmiştir. Hep birlikte güçlerimizi birleştireceğiz daha güzel bir Kepez ve daha güzel bir Antalya için yolumuza ve yolculuğumuza devam edeceğiz. Teşkilatımız, belediyemiz mükemmel bir ekibiz. Allah nazarlardan korusun. Sevgimiz, kardeşliğimiz, muhabbetimiz daim olsun. Hep birlikte geleceğe yürüyelim ve kazanan halkımız olsun."

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri de seçimlerde gece-gündüz çalıştıklarını, kapı kapı dolaştıklarını anlattı. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini belirten İşeri, "Seçim başarısı çıtamızı nasıl yukarı çıkarabiliriz bunun gayreti içerisinde olacağız. Bir önceki dönem ki Başkanımız Bahattin Bayraktar'a, bize çok sağlam bir teşkilat bıraktığı için teşekkür ediyorum" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Tütüncü Ak Parti Antalya Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title