Haberler

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den Bayram Mesajı

Kepez belediye başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Kepez belediye başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yayımladığı bayram mesajında, "Bir Ramazan ayını daha tamamladık. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri, hayırlarımızı kabul etsin. Şimdi bayrama kavuştuk. Hepinizin Ramazan Bayramı'nı en iyi dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. Ramazan'ı ilçemizin her köşesinde en güzel şekilde yaşatmak için çalıştık. 'Nerede o eski Ramazan'lar' diyenlere, eski Ramazan'ların geleneksel neşesini doyumsuz tadını yeniden yaşatmaya çalıştık. Çocuklar için hatıralarında yer edecek bir Ramazan olsun istedik. Bu düşünceyle Ramazan boyunca çocuklarımıza da yoğun bir ilgi gösterdik. Ramazan sahnemizde her gün devam eden birbirinden özel kültür ve sanat programları tüm Antalyalıların ilgisini çekti. Ramazan çarşımız bu yıl da Ramazan akşamlarında hemşerilerimizin buluşma noktası oldu. 66 mahallemizde iftar sofralarımızda iftar sevincini ve Ramazan'ın bereketini halkımızla paylaştık. Evimizde hiç iftar etmedik, davetli olduğumuz yerlerde de değildik. Ay boyunca her iftar vakti en sevdiklerimizle, hemşerilerimizle birlikteydik" dedi.

"80 binden fazla kişiyle iftar sofrasında bir araya geldik"

Ramazan boyunca Kepez'in tüm mahallelerinde kurdukları iftar sofralarında 80 bin'den fazla kişiyle bir araya geldiklerini ifade eden belediye başkanı Tütüncü, "Her gün iftar öncesi kapı kapı ziyaretler yaptık. Belki de kapılarını kimsenin çalmadığı hemşerilerimizin gönüllerini aldık, sorunlarını dinledik, dertlerine derman olmaya çalıştık. Her akşam farklı bir camimizde hemşerilerimize ikramlarda bulunduk. Her vesileyle yeni gönül köprüleri kurduk, sevgimizi derinleştirdik. Her yaştan hemşerimizin ilgisini çeken nice etkinliklerle ay boyunca dolu dolu bir Ramazan yaşadık. Hedefimiz manevi bir atmosferde hemşerilerimizle bütünleşmekti; bunu başardık. 8 yıldan beri Antalya'da Ramazan en güzel Kepez'de yaşanıyor. Kepezliler hizmetlerin de Ramazan etkinliklerinin de en güzeline layık.

Biz iyi şeyler yapmaya gayret ederken, ülkemizin birliğine kardeşliğine kasteden hain terör örgütü bu mübarek günlerde huzurumuzu kaçırmak için alçakça eylemlerine devam etti. Şehitlerimize Allah'tan rahmet acılı yakınlarına sabır diliyorum. Bu mübarek günlerde rabbime dua ediyorum; bize bu acıları yaşatan hainleri kahretsin. Türkiye teröre teslim olmayacak, terörün oyununa gelmeyecek kadar büyük ve güçlü bir ülkedir. Devletimiz, milletimizin acılarını dindirecek hamlelerle bize bu acıları yaşatan hainlerden intikamımızı katbekat alacaktır. Bu bayram vesilesiyle ülkemize huzur güven ve kardeşlik dolu aydınlık bir gelecek diliyorum. Bayramımız mübarek olsun" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Hakan Tütüncü Antalya Kepez Yerel Haberler

title