Haberler

Kepez Beledeyesi Atölyeleri Kaldırıyor

Kepez Belediyesi, hizmet binasının çevresini de ilçenin modern şehir kimliğine uyumlu hale getiriyor.

Kepez Belediyesi, hizmet binasının çevresini de ilçenin modern şehir kimliğine uyumlu hale getiriyor.

İş verimini artırmak ve çalışma ortamını güvenli ve çağdaş hale getirmek amacıyla Kepez Belediyesi binasının arka bahçesindeki Fen İşleri ve Park ve Bahçeler müdürlüklerine ait işyerleri yıkılıyor. Hizmet binasının arka bahçesinde bulunan ve görüntü kirliliği oluşturan, ihtiyaca cevap veremeyen, bakım ve ikmal binası, kaynak, marangoz ve tabela atölyeleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün konteynır imalatı binası kaldırılıyor. İşyerleri, Fen İşleri Müdürlüğü'nün Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki şantiyesinde inşa edilecek olan yeni yerlerine taşınacak. İşyerlerinin 2015 yılı içerisinde taşınması planlanıyor. Söz konusu alana, belediye sağlık merkezi yapılmasının planlanıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Atatürk Mahallesi Sakarya Bulvarı'ndaki şantiye binasının da kaldırıldığı belirtilirken, söz konusu şantiyenin Fen İşleri Müdürlüğü'nün Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki şantiyesinde inşa edilecek olan işyerinde hizmet vereceği bildirildi. Şantiyenin taşınmasının ardından bitki ve çiçek üretim alanının genişletileceği ve oluşturulacak sergi alanlarıyla bitki ve çiçek üretiminin ilçe halkıyla buluşturulacağı kaydedildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title