Haberler

Kepçeyle Kanaldan Su Çekip İş Makinelerini Soğuttu

Kepçeyle kanaldan su çekip iş makinelerini soğuttu Sıcakların kendini hissettirdiği Adana'da bir iş makinesi operatörünün, sulama kanalından kepçeyle su çekip iş makinelerini yıkayıp soğutması ilginç görüntü oluşturduADANA - Adana'da sıcakların artmasıyla ilgili birlikte ilginç...

Kepçeyle kanaldan su çekip iş makinelerini soğuttu

Sıcakların kendini hissettirdiği Adana'da bir iş makinesi operatörünün, sulama kanalından kepçeyle su çekip iş makinelerini yıkayıp soğutması ilginç görüntü oluşturdu

ADANA - Adana'da sıcakların artmasıyla ilgili birlikte ilginç görüntülerde objektiflere yansımaya başladı. Bir iş makinesi operatörü, sulama kanalından kepçeyle su çekip iş makinelerini yıkayıp soğuttu.

Hava sıcaklığının 33 dereceyi aştığı nem oranıyla bu sıcaklığın 45 derece olarak hissedildiği Adana'da, bir iş makinesi operatörü, DSİ'ye ait sulama kanalından kepçeyle su çekerek iş makinelerini hem sıcaktan korudu hem de yıkadı.

Seyhan ilçesi Kıyıboyu Caddesi'nde kaydedilen görüntülerde iki iş makinesinin kanal kenarında park halinde durduğu ve bir iş makinesinin kepçesiyle kanaldan su çekip diğer iş makinesinin üzerine dökdüğü görülüyor. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerin sosyal medyaya yüklenmesiyle video ilgi odağı oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title