Haberler

Kepçenin Altında Kalarak Can Verdi

Güncelleme:

Samsun'da Ercan K. kullandığı kepçeyle geri manevra yaptığı sırada Sabri Akyüz'ü ezerek ölümüne neden olduğu iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alındı.

Samsun'da 26 yaşındaki Ercan K., kullandığı kepçeyle geri manevra yaptığı sırada 41 yaşındaki Sabri Akyüz'ü ezerek ölümüne neden olduğu iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay dün Samsun'un Atakum İlçesi Akalan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Büyükşehir Belediyesine ait taş ocağındaki taşoren firmada kepçe operatörü olarak çalışan Ercan K., kullandığı iş makinesiyle geri manevra yaptı. Bu sırada şantiye içinde yürüyen ve arkası kepçeye dönük olan aynı firmada işçi olarak çalışan evli 2 çocuk babası Sabri Akyüz'e çarptı. Kepçe, yere düşen Akyüz'ün üzerinden geçti. Olay yerinde hayatını kaybeden Akyüz'ün cesedi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kepçe operatörü Ercan K. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akalan Atakum Samsun Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

ASUMAN VE ERGUN EKER:

CAN KARDEŞİM MEKANIN CENNET OLSUN.

0
0
yanıtYanıtla
ASUMAN VE ERGUN EKER:

canım kardeşim inanamıyorum inanasım gelmiyor senin kadar iyi bir insanın şuan aramızda olmadığını bilmek tahammül edilemeyen bir durum mekanın cennet olsun sen çok iyi bir kardeşdin artık aramızda olmadığını bilmek çok acı her şeyin en iyisi ve en güzeline layık bir insandın ahiretinde cennet mekanın olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title