Haberler

Korkunç İddia! Kepçe Operatörü, Toprak Altında Kalan Genci Kurtarmak İsterken Başını Ezdi

Güncelleme:

Aydın'da, kanala boru döşemek isterken toprak altında kalan 2 arkadaştan biri kepçe operatörü tarafından yaralı olarak kurtarılırken, başı kepçenin bomu tarafından ezildiği ileri sürülen 25 yaşındaki Adem Dürge ise yaşamını yitirdi.

Derebaşı Mahallesi'nde yaşayan ve Yavansu Mevkisi'ndeki tarlalarına su götürmek isteyen Adem Dürge ve Adem Kurt, bugün saat 16.00 sıralarında kepçe operatörü M.G.'nin yardımıyla çalışmaya başladı. Kepçe ile açılan kanala boru döşemek için inen iki arkadaş, bir anda kayan toprağın altıda kaldı.

KEPÇE YARDIMIYLA TOPRAK ALTINDAN ÇIKARDI

Kepçe operatörü M.G., iki arkadaşı kurtarmaya çalışırken bir yandan da sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve Aydın İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Operatör M.G., iki arkadaştan Kurt'u kepçe yardımıyla toprak altından çıkarmayı başardı.


EZİLEREK YAŞAMINI YİTİRDİ

M.G., ardından Dürge'yi de kurtarmak için çalışmalarını sürürdü. Ancak, M.G., toprağı kazmak isterken iddiaya göre kepçenin bomuna başı sıkışan beş aylık evli Dürge, ezilerek yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen Dürge ve Kurt'un yakınları gözyaşlarına boğuldu. Toprak altında yaralı olarak kurtarılan Kurt, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alınırken, Dürge'nin cesedi AFAD ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Jandarrma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Dürge'nin cesedi de kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna götürüldü. Taksirle ölüme sebebiyet verdiği gerekçesiyle kepçe operatörü M.G.'yi gözaltına alırken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adem Kurt Nazilli Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title