Haberler

Kenter ve Poyrazoğlu'na Lıons 50. Yıl Ödülü

Güncelleme:

"Lions Tiyatro Odülleri - 2013" Ödül Töreni, 15 Mayıs Çarşamba günü, Caddebostan Kültür Merkezi (CKM) Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Ülkemizdeki Özel, Şehir, Devlet ve Devlet destekli Tiyatrolarda sahnelenen oyunlar arasından, Lionslar tarafından her dalda, adayın belirlendiği törende, 12 dalın 1.lik ödülleri sahiplerini bulacak. Finale kalan diğer adaylar da mansiyon ile ödüllendirilecek.

Törende ayrıca Lions'un ülkemizde kuruluşunun 50. Yılı olması nedeniyle, sanat yaşamlarını uzun yıllar başarı ile sürdüren Yıldız Kenter ve Ali Poyrazoğlu'na "Lions 50. Yıl Özel Ödülü" verilecek. Saat 20.00'da başlayacak törende; Prof. Dr.Turgut Göksoy, "Tiyatro Tarihi" konulu belgesel sunumu yapacak ve ardından Kadıköy Belediyesi ve Radyo Alaturka Ses Yarışması birincisi Raci Akyar ile Pınar Yılmaz mini bir konser verecek.

Başkanlığını Uluslararası Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Türkiye Merkezi Başkanı Yazar ve Tiyatro Eleştirmeni Üstün Akmen'in yapacağı Final Seçici Kurul Üyeleri; Hasan Anamur ( Tiyatro Eleştirmeni / Uluslararası Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Türkiye Merkezi Başkan Yardımcısı), Refika Sezik (İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Edebiyat Dersi Emekli Öğretim Görevlisi), Cem Duygulu (Ege Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Eski Öğretim Görevlisi) ve Eser Rüzgar (Eğitmen, Milliyet Sanat Yazarı, Tiyatro Eleştirmeni)'dan oluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Poyrazoğlu Yıldız Kenter Caddebostan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title