Haberler

Kent Tiyatrosu Çanakkale Mektuplarını Sahneliyor

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, Mart ayında tiyatro severlere Çanakkale destanını yeniden yaşatacak.

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, Mart ayında tiyatro severlere Çanakkale destanını yeniden yaşatacak.

Binlerce tiyatro severi birbirinden güzel oyunlarla buluşturan Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, Şanlı Çanakkale Destanı'nı sahneye taşıyacak. Mart ayı boyunca her hata sonu Cumartesi günü Mamak Kültür Merkezi'nde bulunan Muhsin Ertuğrul salonunda sahne alan Kent Tiyatrosu 40 kişilik bir ekiple birlikte 'Çanakkale'den Mektuplar' adlı oyunu sahneleyecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Kent Tiyatrosu birbirinden güzel eserleri sahneliyor. Tüm tiyatro severleri her hafta sonu Mamak Kültür Merkezi'ne bekliyoruz. Tamamen ücretsiz olarak sahne alan tiyatro ekibimize vatandaşlarımız da ilgi gösteriyor" dedi. Çanakkale'de yaşanan gerçek olaylardan derlenen oyun çeşitli kurumların arşivlerinden alınan videolarla da desteklenecek. Oyunun yönetmenliğini Mamak Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölüm Başkanı Kenan Olpak yapıyor.

GELEN TALEPLER DOĞRULTUSUNDA SAHNE ALACAKLAR

Kent Tiyatrosu özel ve resmi kurumlardan gelen gösteri taleplerini de karşılıyor. Mart ayı içerisinde Çanakkale'den Mektuplar adlı oyun gelen talepler doğrultusunda cezaevi, dernek ve okullarda da sahnelenecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Muhsin Ertuğrul Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title