Haberler

Kent Park Yaşam Alanı Yapılıyor

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde, vatandaşların rahatlamasını sağlayacak olan ‘Şaphane Kent Park Yaşam Alanı’ projesinin inşaatına başlandı.

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, vatandaşların rahatlamasını sağlayacak olan 'Şaphane Kent Park Yaşam Alanı' projesinin inşaatına başlandı.

Şaphane Belediyesi tarafından Türegün Mahallesi Futbol Sahası yanı ile eski belediye çöplüğü etrafındaki alanda kurulması planlanan 'Şaphane Kent Park Yaşam Alanı' için hafriyat ve düzenleme çalışması başlatıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren CHP'li Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, başlattığımız tesviye ve genişletme çalışmaları tamamlandıktan sonra 15 bin metrekarelik alanı ilçemize kazandırarak 'Şaphane Kent Park Yaşam Alanı' projesini en kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyoruz.

Şaphane Kent Park Yaşam Alanı proje sahasında peyzaj çalışmaları yapılarak açık alan düğün solonu, spor kompleksi (Tenis Kortu, Basketbol Sahası, Voleybol Sahası, Mini Futbol Sahası) Piknik Alanları, Yürüyüş yolları, Havuzlu park alanı ve Çay Bahçesi gibi yaşam tesisleri kurulacak.

Vatandaşlarımızın en iyi şekilde dinlenmesi, eğlenmesi ve rahat vakit geçirebilmesi için Şaphane'ye güzel eserler kazandırmaya devam edeceğiz" dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Şaphane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title