Haberler

Kent Ormanı'na Bin 200 Fidan Daha

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, modern bir piknik ve gezinti alanı olarak vatandaşların hizmetine sunulan Kent Ormanı’nda bin 200 fidan daha toprakla buluştu.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, modern bir piknik ve gezinti alanı olarak vatandaşların hizmetine sunulan Kent Ormanı'nda bin 200 fidan daha toprakla buluştu.

Bozüyük'ün en önemli piknik alanlarından biri olan; yeşilliği, piknik alanları, eşsiz Bozüyük manzarası, temiz havası, spor alanları, seyir terasları ve yürüyüş yolları ile vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Kent Ormanı'nındaki ağaç sayısını arttırmak amacıyla ağaçların seyrek olduğu bölümlere bin 200 adet fidan dikimi yapıldı. Bölgedeki mevcut bitki örtüsünü ve ağaç zenginliğini daha da arttırmak amacıyla 2 günlük bir zaman zarfında yapılan dikim çalışmalarında karaçam ve sedir fidanları toprakla buluşurken, hava koşulları elverdiği sürece fidan dikimlerinin devam edeceği bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title