Haberler

Kent Konseyi'nde Muhtar Temsilcileri Belirlendi

Güncelleme:

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, genel kurul öncesi, muhtar temsilcilerini düzenlenen toplantıyla belirledi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantı, il genelindeki mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi genel kurulu için muhtar temsilcileri, düzenlenen toplantıyla belirlendi. Toplantı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Alper Pınarcı ve il genelindeki mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, açılış konuşması Ustamehmetoğlu tarafından yapıldı. Kent Konseyi'nin oluşumu hakkında bilgi veren Ustamehmetoğlu, toplantıya il genelinden yoğun katılım gösteren mahalle muhtarlarına teşekkür etti. Ustamehmetoğlu'nun ardından, Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu söz aldı. Kent Konseyi ve faaliyet alanı hakkında bilgi veren Şekercioğlu,"Kent Konseyi, Manisa'da kent vizyonunun ve hemşehircilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek amacıyla kurulmuştur" dedi.

Kent Konseyi'ne Muhtarlardan 64 Üye

Konuşmaların ardından, Kent Konseyi genel kurulu için muhtar temsilcilerinin belirlenmesine geçildi. Genel kurulda muhtar temsilcisi olmak isteyen il genelindeki muhtarlar tek tek kendini tanıttı. Ardından il genelindeki 1088 muhtardan, 64 muhtar Kent Konseyi genel kurulu için muhtar temsilcisi seçildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sevil Şekercioğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title