Haberler

Kent Konseyi Korosu Uluslararası Korolar Festivali'ne Katıldı

Bursa Kent Konseyi (BKK) Müzik Çalışma Grubu ve Dünya Müzik Derneği (DMD) üyeleri tarafından kurulan gençlik korosu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen Uluslararası Korolar Festivali’ne katıldı.

Bursa Kent Konseyi (BKK) Müzik Çalışma Grubu ve Dünya Müzik Derneği (DMD) üyeleri tarafından kurulan gençlik korosu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen Uluslararası Korolar Festivali'ne katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 'Uluslararası Korolar Festivali'nde Türkiye'yi BKK Müzik Eğitim Çalışma Grubu ve DMD üyeleri tarafından oluşturulan Gençlik Korosu temsil etti. Bursa Kent Konseyi Müzik Eğitim Çalışma Grubu Temsilcisi Dr. Parkan Şanlıkol, Bursa'nın böyle bir koroya sahip olduğu için çok şanslı olduğunu söyledi. Yıllardır koro çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Şanlıkol, kendilerine destek veren BKK Başkanı Semih Pala'ya teşekkür etti.

BKK Başkanı Semih Pala, Bursa Kent Konseyi çalışmalarının uluslararası platformlarda da ses getirdiğini ve başarıyla taçlandırıldığını ifade etti. Her geçen gün Müzik Eğitim Çalışma Grubu Korosu'nun daha da başarılı hale geldiğinin altını çizen Pala, "Türkiye'nin diğer şehirlerine örnek oluyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Semih Pala Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title