Haberler

Kent Konseyi Başkanlığı'na Özcan Seçildi

Karabük Kent Konseyi ’nin tek liste ile gidilen genel kurulunda başkanlığa, Maden Mühendisleri Odası Karabük şube Başkanı Şube Başkanı Kazım Özcan seçildi.

Karabük Kent Konseyi 'nin tek liste ile gidilen genel kurulunda başkanlığa, Maden Mühendisleri Odası Karabük şube Başkanı Şube Başkanı Kazım Özcan seçildi.

Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Mevcut başkan Yalçın Kılınç'ın aday olmadığı genel kurulda tek aday olan Maden Mühendisleri Odası Karabük Şube Başkanı Kazım Özcan konseyin yeni başkanı oldu.

Karabük Belediyesi Kongre ve Nikah Salonunda gerçekleştirilen genel kurula Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Genel Sekreter Mehmet Uzun ve genel kurul üyeleri katıldı. Divan Başkanlığını Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Atilla Aygün'ün yaptığı genel kurulda tek aday olan Kazım Özcan konseyin yeni başkanı oldu.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili genel kurulda yaptığı konuşmada, Karabük'ü hep birlikte ileriye taşıma çağrısı yaparak, Kent Konseyini bundan böyle daha aktif hale getireceklerini ve bu konuda belediye olarak her türlü desteği vermeye de hazır olduklarını söyledi.

Kent Konseylerinin şu ana kadar yalnızca Karabük'te değil ülke genelinde istenilen hedefe ulaşamadığını belirten Başkan Vergili, "Ancak biz bu onu da örnek olacağız. Kent Konseyimize en kısa sürede bir mekan ve sekretarya kuracağız. Bütçemizden belli bir rakamı çalışmaları için aktaracağız ve değişik konularda kendilerinden bizlere rapor hazırlamalarını, projeler üretmelerini isteyeceğiz. 7 yıllık görev süremiz içerisinde hiçbir zaman siyasi davranışlar içerisinde bulunmadık. Kent Konseyi de bu şekilde olmalı, hepimize yol göstermeli. Karabük olarak çevremizdeki illerden daha iyi durumdayız ve hep birlikte Karabük için çalışıyoruz. Bu salonda bulunan bürokratlarımız da, sivil toplum kuruluşlarımız da, bizlerde Karabük için çalışıyoruz. Kendileri bizlere destek oluyor ve bizde işlerimizi daha kolay yürütüyoruz, kendilerine teşekkür ediyorum.

Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Kazım Özcan ise, kendisine destek olan tüm genel kurul üyelerine teşekkür ederek, " Karabük'ümüzü daha ileriye taşıma noktasında herkesten destek bekliyoruz, bu salonda bulunan siz genel kurul üyelerinden elini taşın altına değil, gövdesini taşın altına koymasını bekliyoruz, hedefimiz yaşanabilir ve miras bırakılabilir bir Karabük'ü oluşturmak" dedi.

Kazın Özcan başkanlığındaki Kent Konseyinin yeni yürütme kurulu ise şu isimlerden oluştu; "Fatih Çapraz, Celal Bulut, İbrahim Harmanbaşı, Ulvi Üngören, Adnan Taşlıyan, Kenan Aydoğdu, Şükrü Gökkaya, İsmail Akça, Deniz Eser Küçükoğlu ve Mehtap Başaran." - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rafet Vergili Ahmet Sözen Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title