Haberler

Kendisini Valiye Şehit Eşi Olarak Tanıtan 'Binbaşı Melisa'ya 'Dolandırıcılık' Soruşturması

Güncelleme:

Adapazarı'nda şehit cenazesinde Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'a kendisini şehit eşi olarak tanıtan 34 yaşındaki R.D.'nin şehit eşi olmadığı, 3 kere evlendiği, 5 dolandırıcılık ve 2 iftira suçundan kaydınının bulunduğu tespit edildi. Bazı kişilere kendini 'Binbaşı Melisa' olarak tanıtan R.D. hakkında 'Dolandırıcılığa teşebbüs' suçundan işlem yapılırken, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

ŞEHİT CENAZESİNDE VALİ'NİN YANINA GELDİ

Mardin'in Derik İlçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Samet Şare, 30 Haziran Perşembe günü Adapazarı'nda toprağa verildi. Evren Mahallesi'ndeki cenaze töreninin ardından beraberinde iki çocukla birlikte Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un yanına gelen R.D. şehit eşi olduğunu söyledi. Eşinin, 2006 yılında şehit olduğunu söyleyen R.D, 10 yıl önce şehit olan eşini unutamadığını, geceleri uyuyamadığını, gece gündüz mezarlığa gittiğini söyledi. R.D. artık şehit cenazelerinin gelmemesini istediğini söylerken, Vali Coş kadını bir süre teselli ettikten sonra "Müsait bir zamanda konuşalım" dedi.


VALİ TALİMAT VERDİ, ACELEYLE ŞEHİT EVİNDEN AYRILDI

Vali Coş'un talimatı üzerine bayramda ziyaret edilecek şehit aileleri arasına eklenmek istenen R.D. kendisiyle görüşen yetkililere tekrar evlendiği için ziyaretçi kabul etmediğini söyledi. İstanbul'da yaşadığını, zaman zaman memleketi Adapazarı Nasuhlar Köyü'ne geldiğini söyledi. R.D. aceleyle şehit evinden ayrılınca polis inceleme başlattı.

KENDİNİ 'BİNBAŞI MELİSA' OLARAK TANITIYORMUŞ

Polisin yaptığı incelemede R.D.'nin zaman zaman geldiğini söylediği köyündeki muhtarın aileden haberinin olmadığı, Sakarya'daki şehitler arasında kaydının bulunmadığı ve şehit evinden ayrılırken kendisini 'Binbaşı Melisa' olarak tanıttığı belirlendi.


5 DOLANDIRICILIK 2 İFTİRA SUÇUNDAN SORUŞTURMA GEÇİRMİŞ

R.D.'nin ayrıca daha önce 3 kere evlenip boşandığı, eski eşlerinden hiçbirinin şehit olmadığı, bazı kişilere ve yaşadığı yerlerde kendini binbaşı ve askeri pilot olarak tanıttığı, çeşitli illerde 5 dolandırıcılık, 2 iftira soruşturması geçirdiği ve devam eden mahkemelerinin bulunduğu tespit edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis, cenazenin olduğu günün akşamında R.D.'nin Adapazarı'ndaki evine giderek Cumhuriyet Savcısının talimatıyla arama yaptı. R.D. hakkında 'Dolandırıcılığa teşebbüs' suçlamasıyla soruşturma başlatılırken, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.


POLİSLERİN KENDİSİNİ TEHDİT EDİYOR DİYE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

R.D. daha sonra Cumhuriyet Savcılığı'na evine gelen polislerin kendisini tehdit ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Coş Adapazarı Sakarya Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
title