Haberler

Kendisini Döven Arkadaşını Öldürmüş

Gaziosmanpaşa'da Ferit Oğuz isimli kişiyi, kendisini daha önce dövdüğü için öldürdüğü iddia edilen Enver G., polis tarafından yakalandı.

Gaziosmanpaşa'da Ferit Oğuz isimli kişiyi, kendisini daha önce dövdüğü için öldürdüğü iddia edilen Enver G., polis tarafından yakalandı. Adliyeye  çıkarılırken "Ben öldürmedim" diyen şüpheli tutuklandı.

Ferit Oğuz, Sarıgül Mahallesi, Gürbüz Sokak üzerinde 1 Ekim 2015 tarihinde saat 20.00 sıralarında sokak ortasında tabancayla vuruldu. Boynundan ve sırtından aldığı iki kurşun yarası ile hastaneye kaldırılan Ferit Oğuz (29) kurtarılamadı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada Ferit Oğuz'un birkaç gün önce mahalleden tanıştığı Enver G.(41) ile tartıştığı tespit edildi. Cinayet gününden beri ortadan kaybolduğu anlaşılan Enver G., şüpheli olarak aranmaya başlandı. Polis, Enver G.'nin izini 7 Ekim tarihinde Gaziosmanpaşa'da buldu. Şüpheli, yolda yürürken gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği'nde ifade veren şüpheli, suçlamaları kabul etmedi. İşlemleri bitmesinin ardından adliyeye sevk edilen Enver G., basın mensuplarının sorularına "Ben cinayet işlemedim" yanıtını verdi. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title