Haberler

Kendisini Aldatan Kocasını Bayıltan Kadın: Fikri Oğlum Verdi

Güncelleme:

Kendisini aldattığı Suriyeli kadının evinde kocasına tuzak kurup şoka sokan İ.U., kendisine fikri 16 yaşındaki oğlunun verdiğini söyledi.

Kendisini aldatan kocasını, akıllara durgunluk veren bir planla suçüstü yaparak "bayıltan" İ.U, çok merak edilen, Suriyeli kadının yerine geçme planının ortanca oğlunun fikri olduğunu belirtti.

"SURİYELİ KADINI KALDIRIP YERİNE YATTIM"

Yaşadığı ihanetin Kilis'te birçok kadının da sorunu olduğunu söyleyen İ.U, kendi başına gelenleri Bugün gazetesinden Cem Kartal'a şöyle anlattı: "2 yıldır kocamın hal ve hareketleri çok değişmişti. Yine de komşularımın, 'kocan seni aldatıyor' sözlerine inanmadım. 'Git kontrol et' dediler. Ben de gittim. Suriyeli kadını gördüm. Çok korkaktı. Evde oturup eşimin gelmesini bekledim. O gün gelmeseydi. 'İftira atıyorlar' diye dava bile açacaktım. Meğer doğruymuş. Akşam geldi. O banyoya gidince ben Suriyeli kadını kaldırıp yerine yattım. Üzerime pikeyi örttüm. Gelip açtığında beni görünce bir anda bayıldı."

"KALP KRİZİ GEÇİRDİ SANDIM"

Kocasının yakalanınca bayılmasına 17 yıllık evliliklerinin hatırına "telaşlanan" İ.U, " Kalp krizi geçirdi sandım. Suriyeli kadınla birlikte kolonya falan sürdük. Hastaneye götürdük. Orada kendine geldi. Artık, ona mümkün değil dönmem. Üç çocuğumu alıp Antep'e gidiyorum" diye konuştu.

"KENDİNİ REZİL ETTİ"

Kocasının çocuklarımın yüzüne bakamadığı için, artık eve de gelemediğini anlatan İ.U, "Hastaneden çıktıktan sonra ne yüzünü gördük, ne evi arayabildi utancından. Kendini rezil etti, bizi de rezil etti" dedi.

"BEDELİNİ ÖDEYECEK"

İ.U. şöyle konuştu: "Üç çocuğumu alıp Antep'e gidiyorum. Ben namusuyla, şerefiyle bu kentte yaşayan bir insanım. Benim şerefimi, haysiyetimi beş paralık etti. Bunun maddi manevi bedelini ödeyecek."

TAKTİĞİ 16 YAŞINDAKİ OĞLU VERMİŞ

İ.U, kocasına kurduğu tuzağı 16 yaşındaki ortanca oğlunun önerdiğini belirterek, "Ben de onu alnından öptüm. Gençler sürekli TV izliyor, internette. Bu konularda daha becerikli. Herhalde oralarda gördüğü bir şeylerden esinlendi, ben de oğlumun lafına uydum" diye konuştu.

"KOCALARIMIZI ELLERİMİZDEN ALIYORLAR"

Kilis'teki Suriyeli kadınların sorununa dikkat çeken İ.U, "Suriyeli kadınlar, karınları doysun, savaştan uzak dursunlar, birileri sahip çıksın yeter. Kilis'te, Antep'te kadınlar kocalarından oluyor. Ben tüm Suriyelilerden şikayetçiyim. Benim gibi yüzlerce kadının kocasını elinden aldılar. Maddi durumum iyi. Ayaklarımın üzerinde durabilirim. Ama herkes bu kadar şanslı olmayabilir. Buna önlem alınmalı, çare bulunmalı" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cem Kartal Gaziantep Kilis 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (13)

Gören adam:

Türk kadını kocasını aşağılamaktan vaz geçmedikçe,değer vermedikçe bu tür aldatmalar olur.Hayvan bile sevildiği yeri bilir... Gidecem verene gider..

10
20
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınanteplı:

bazı erkekler sucu kadınlara buluyor fakat erkek memnun degılse bosansınlar nıye onur kırıcı harekette bulunuyorlar kım kabul eder aldatımayı ıstemıyosa ayrılın kardesım gozu dısarda olan yapar namusuzluk dız boyu yazık

28
0
yanıtYanıtla
asker:

tuttum bu kadını. ispat ettikten sonra tenezzül bile etmemiş. değmez zaten. adam ne utanacak keyfindedir şimdi.

23
1
yanıtYanıtla
Başımız SAĞ OLSUNMobil-IOS:

Aklınla bin yaşa,,

21
2
yanıtYanıtla
Kilisli Mobil-IOS:

Zaten bizim milletimiz hiç kadınlarımızı HAKLI Görmez 17 yıl niye beklemiş kadın doyuramamışsa Suriyeli kadınlar kadar yangın görmedim

14
3
yanıtYanıtla
Fırtına:

Helal be abla merdaneyle linç edeydin

12
0
yanıtYanıtla
SADECE VATANDAŞ..:

YAZIK KADINA ONURU ÇOK KIRILMIŞ. . .

10
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu aldatma olayını tasvip etmiyorum ama bu adam hepmi suçlu sizce bu adam mutlu huzurlu olsa eşinden isteğini (xxxx ) alabilse bunu yaparmı bence erkek nekadar suçlu ise kadında o kadar suçlu

4
7
yanıtYanıtla
kady80:

suriyeli kadinlardanmi sikayetci?ne olursa olsun bir koca yapiyosa yapar demekki icinde varmis

7
2
yanıtYanıtla
GURKANN:

TOMBUL TOMBUL OLMUSSUN 120 KILO SOYUN AYNADA BAK KENDINE SONRA ALDATIYORLAR DIYORSUNUZ FOK BALIĞI GIBISINIZ HEPINIZ

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title