Haberler

Kendinize Doğru Bir Yolculuğun Başlangıç Noktası: Akmerkez

Güncelleme:

Aşkın İstilası – Yol kitabının yazarı, kişisel gelişim uzmanı ve fizyoterapist Metin Hara, 10 Haziran Cuma günü saat 16:00'da Yaşam Akademisi söyleşileri kapsamında Akmerkez misafirleri ile buluşacak.

Akmerkez'in şehrin içinde nefes aldıran buluşma noktası Üçgen Teras'ta gerçekleşecek Metin Hara Atölyesi , katılımcılara unutamayacakları bir kişisel yolculuk deneyimi yaşatacak.

Akmerkez Yaşam Akademisi sohbetlerinin Haziran ayı konuğu, kişisel gelişim uzmanı, yazar ve fizyoterapist Metin Hara olacak. İlk defa 12 yaşında kendi içsel yolculuğuna çıkan, 1982 doğumlu, Çapa Fizik Tedavi mezunu genç fizyoterapist, dünyanın dört bir yanında aldığı eğitimlerle, birçok farklı enerji tekniği modern tıp bilgisiyle sentezleyerek, etkin bir tedavi seçeneği sunuyor. 10 Haziran Cuma günü saat 16:00'da şehrin içinde nefes aldıran buluşma noktası Akmerkez Üçgen Teras'ta yapılacak atölyede Metin Hara, stres algısı ve yönetimi, beyin dalgaları arası seyahat, sufi nefesi, düşünce gücünü̈ etkinleştirmek, etki alanına odaklanmak, kişisel enerjiyi yükselterek değişime uyum sağlamak, birlikte yüksek enerjili kapanış gibi eğitimler verecek.

Alternatif Tıbbın en genç öncüsü Metin Hara

Türkiye'de birçok üniversite, tıp fakülteleri ve sağlık kuruluşlarıyla iş birliği gerçekleştiren Metin Hara, eğitimlerinde ve atölyelerinde sevginin ve düşünce gücünün neler yapabileceğini bilimsel ve uygulamalı olarak göstermektedir. Batı tıbbı kadar Doğu tıbbını da benimseyen Metin Hara, kanser hastalarından, depresyona yakalananlara, sigarayı bırakmak isteyenlerden, kilo vermek isteyenlere kadar birçok farklı kişisel sorunları tedavi edebiliyor. Metin Hara'nın 2014 yılında satışa sunulan ''Aşkın İstilası-Yol'' kitabı ilk 3 ayda 100.000'in üzerinde kişiye ulaşarak, 8 ay boyunca bestseller listelerinde yer almıştır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Metin Hara Akmerkez Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title