Haberler

Kendini İfade Etmenin En Güzel Yolu Yazmak

Güncelleme:

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Gençlerle Baş Başa Sohbetlerinde Bu Ay Fatma Çağdaş Börekçi' yi ağırladı.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri' nin üyelerini yazarlarla bir araya getirdiği Gençlerle Baş Başa Sohbetleri' ne bu ay konuk yazar olarak, çocuk edebiyatı yazarlarından Fatma Çağdaş Börekçi katıldı. Günümüz gençliğinin sorunlarından bahseden yazarımız, bu etkinliklerin gençliğin bilinçlenmesi açısından önemine vurgu yaparak üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür etti. Üyelerimize geleceği inşa edecek ve şu an ki problemlerinden kurtaracak neslin kendileri olduğunu belirterek üzerlerine düşen sorumlulukları anlattı.

Üyelerimize yazı hayatının dönüm noktalarından ve eserlerinden bir kesit sunan yazarımız, yetişkinlere yönelik kitap yazmayı düşünüyor musunuz? Sorusuna, yetişkinlerin dünyası gerçekten çok karmaşık, içimdeki çocuğun hep çocuk olarak kalmasını istiyorum bu nedenle çocuklara ve gençlere yönelik eserler yazmaya devam etmek istiyorum şeklinde cevap vererek kendisinin de çocukların dünyasına ait olduğunu ifade etti. Yazar olmayı düşünen üyelerimize tavsiyelerde bulunan konuk yazarımız, kendini ifade etmenin en güzel yolunun yazmak olduğunu, bunun için ise en önemli noktanın kitap okumaktan geçtiğini, kendisinin de okumaya vakit ayıramadığı zamanlarda yazmakta sıkıntı çektiğini belirterek bolca kitap okumalarını istedi. Daha sonra üyelerimizin kitaplarını imzalayan yazarımız çekilen hatıra fotoğrafının ardının Bilgi Evi üyeleriyle vedalaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bilgi Evleri Zeytinburnu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title