Haberler

Kendi Güvenliğine Katkıda Bulun' Projesi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Kaymakamlık öncülüğü ve Belediye Başkanlığının desteğiyle İlçe Emniyet Amirliği tarafından hayata geçirilen ’Kendi Güvenliğine Katkıda Bulun’ projesi çerçevesinde 11 ve 12. Sınıf lise öğrencilerine internet ve bilgi doğruluğu, paylaşımlardaki riskler, sosyal paylaşım ve güvenlik, internetin kötü amaçlı kullanımı, şifre güvenliği, şikayet hakkını kullanma konularında bilgiler verildi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Kaymakamlık öncülüğü ve Belediye Başkanlığının desteğiyle İlçe Emniyet Amirliği tarafından hayata geçirilen 'Kendi Güvenliğine Katkıda Bulun' projesi çerçevesinde 11 ve 12. Sınıf lise öğrencilerine internet ve bilgi doğruluğu, paylaşımlardaki riskler, sosyal paylaşım ve güvenlik, internetin kötü amaçlı kullanımı, şifre güvenliği, şikayet hakkını kullanma konularında bilgiler verildi.

İlçe Emniyet Amirliği'nin suçla mücadelede polisin yanı sıra halkın, kamu ve özel kuruluşların katılım ve desteğini sağlamak, vatandaş-polis ilişkilerini geliştirmek, suçla etkin mücadele etmek amacıyla hayata geçirdiği 'Kendi Güvenliğine Katkıda Bulun' projesi kapsamında Hisarcık Meslek Yüksekokulu Amfisinde Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çok Programlı Anadolu Lisesi 11 ve 12. sınıf öğrencilerine İlçe Emniyeti Toplum Destekli Polis Şubesi'nde görevli ekipler tarafından sosyal medyayı güvenli kullanmaları, arkadaş seçiminde nelere dikkat etmeleri gerektiği, öğrencilere hem gerçek, hem de sanal alemde tanımadığı kişilere dikkat etmeleri konularında uyarılarda bulunuldu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title