Haberler

    Kenarsız Sony Lavender'dan Yeni Detaylar ve Fotoğraflar Var

    Sony'nin son günlerde gündemde olan telefonu Sony Lavender ile ilgili yeni bilgiler geldi.

    Emre Çetinkaya - -

    Geçtiğimiz haftalarda yeni amiral gemisi Xperia Z4'ü Japonya'da tanıtan Sony'nin kısa bir süre önce bu amiral gemisini Japonya dışarısında da satışa çıkaracağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Sony'nin üzerinde çalıştığı başka bir akıllı telefonu Sony Lavender ile alakalı bilgiler geliyor.


    Kısa bir süre önce bazı özellikleri ortaya çıkan Sony Lavender'ın şimdi ise yeni görüntüleri gün yüzüne çıktı. Cihazın yeni görüntülerinde, kenarsız tasarımı çok net şekilde görülebiliyor. Ayrıca bu cihazın büyük ön kamerası da gözlerden kaçmıyor.


    Öte yandan yeni gelen raporlar Sony Lavender'ın gelecek ay tanıtılacağını söylüyor. Bu cihazla alakalı bilgiler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Japonya Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title