Haberler

Kenarında İnşaat Çalışması Yapılan Cadde Çöktü

Başkentte kenarında inşaat çalışması yapılan cadde çöktü Başkentte temel kazısı yapılan bina inşaatının bulunduğu caddede çökme meydana geldi.

Başkentte kenarında inşaat çalışması yapılan cadde çöktü Başkentte temel kazısı yapılan bina inşaatının bulunduğu caddede çökme meydana geldi. Mamak Duralialiç Mahallesi'ndeki bir inşaatın temel kazısı çalışmaları sürerken, 937. caddenin bir bölümü çöktü. Çevrede bulunan binaların bahçesinde çatlaklar, su ve kanalizasyon sisteminde arızalar oluştu. Bazı otomobiller, binaların otoparkında kaldı.AA muhabirine açıklama yapan mahalle sakinlerinden Halil Sarıkaya, dün bölgede çatlaklar gördüklerini bugün de yolun bir bölümünün çöktüğünü söyledi.Sarıkaya, "Şu anda kanalizasyon çalışmıyor, sularımız kesik, doğalgaz sistemi tehlikede. 937. cadde gitti. Diken üzerinde oturuyoruz. Sabah saat 5'e kadar uyumadım" dedi.Mahalle sakinlerinden Mustafa Kaplan da "Harfiyat sırasında yol kaydı. Evimizin pencere dibine kadar çatlaklar oluştu, evde oturamıyoruz, zor durumdayız" dedi. Söz konusu bölgede ASKİ ekipleri çalışmala başlattı. .

Kaynak: AA / Güncel

sarıkaya mamak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title