Haberler

Kenan Sofuoğlu Yeni Pistin Yerini Açıkladı

SüperSport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabından yeni yapılacak olan pistin yerini açıkladı.

SüperSport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabından yeni yapılacak olan pistin yerini açıkladı.

Şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni pistin yerini sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaştı. Yeni yapılacak olan yarış pistini Düzce'nin Cumayeri ilçesine kurmayı planladıklarını belirten Sofuoğlu, "Duymayanlar için müjdeli haberimizi paylaşmak istiyorum. Yeni yapılacak olan pist için kararımızı verdik. Birkaç aydır farklı lokasyonlardaki yerleri inceledikten sonra Düzce'nin Cumayeri ilçesinde pisti yapmaya karar verdik. İnşallah önümüzdeki pazartesi günü ilk çalışmalar başlıyor. Dozerler piste girişi yapacaklar. Allah nasip ederse mayıs ayında ilk asfaltı atmayı ve haziran ya da temmuz ayında Türkiye Şampiyonası'nın bir ayağını burada gerçekleştirmeyi planlıyoruz. En önemlisi de bu pisti sadece motosiklet pisti olarak görmeyin, öyle bir pist yapılacak ki hem Türkiye otomobil yarışlarının hem motosikletlerin her türlü pist yarışlarının yapılabileceği güvenlik olsun, tasarım olsun bu alanlarda Dünya standartlarında özel bir parkur hazırlanacak. Pistin dizaynını bizzat ben kendim yapacağım. Bütün çalışmalarıyla A dan Z'ye kendim koşturup uğraşacağım. Pisti buraya yapmamız da Cumayeri Belediye Başkanımızın yoğun ısrarları ve gösterdikleri itinadan ve bölgenin çok elverişli olmasından dolayı. Ayrıca Sakarya'da halihazırda bulunan pistimizden ötürü son kararımızı burada yapılması yönünde verdik. Cumayeri Belediye Başkanımıza gösterdikleri ilgiden ötürü çok teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta basınla alakalı gerekli açıklamaları ve bilgilendirmeyi yapacağım. Ülkemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kenan Sofuoğlu Cumayeri Türkiye Düzce Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title