Haberler

Kenan Sofuoğlu, Polis Haftası Kutlamalarında Şov Yaptı

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Sakarya'da düzenlenen Polis Haftası etkinliklerinde vatandaşlara atv ile gösteri yaptı.

Milli  motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Sakarya'da düzenlenen Polis Haftası etkinliklerinde vatandaşlara atv ile gösteri yaptı. Sofuoğlu ayrıca genç motosikletçiler ve motorize polis ekipleri eşliğinde şehir turu attı.

Adapazarı'ndaki Kent Meydanı'nın çevresi gösteri  öncesi Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce  barikatlarla çevrildi. Kenan Sofuoğlu, şovunu bu kez atv ile yaptı. Milli motosikletçiyi meydanın etrafında toplanan çok sayıda kişi ilgiyle izledi.

Kenan Sofuoğlu yaptığı açıklamada Hollanda'dan bu program için Türkiye'ye döndüğünü belirterek şunları söyledei:

"Daha önce de Sakarya'da bu tarz programlara katılmıştım. Sağolsun emniyet müdürüm bana karşı ilgili bu konularda. Şu anda esasında Hollanda'daydım ama bu program için geldim özellikle Türkiye'ye. Tek üzücü nokta yağmura denk geldik o yüzden çok motosikletçi gelmedi çünkü motosikletçiler genelde iyi havayı tercih eder. Yine de Sakarya'da ilgi her zaman büyük olduğu için buraya gelen var. Ufak bir gösteri yapmaya çalışacağım."

Adapazarı Kent Meydanı'nda düzenlenen programda oyuncu Oktay Kaynarca da katılarak, atv ile kısa bir gösteri yaptı.  Gösteri sonrasında Kenan Sofuoğlu ve kentteki motosiklet tutkunu gençlerin oluşturulan konvoyla Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motorize ekipler eşliğinde şehir turu yapıldı. Kalabalık motosiklet konvoyu, Sofuoğlu eşliğinde trafiğe kapalı olan Çark Caddesi'ne girdi.

Polis Haftası kutlamaları, şehir turunun ardından sona erdi.

- Sakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenan Sofuoğlu Polis Haftası Adapazarı Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (1)

sinan:

Sakaryanın tek motosiklet kulübünün, (SAKARYA MOTOSİKLETÇİLER SPOR KULÜBÜ) bu etkinliğe davet edilmemesi üzüntü verici ve dikkate şayan bir olay.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title