Haberler

Kenan Sofuoğlu'ndan Aa'ya Ziyaret

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'yı, kurumun kuruluşunun 96. yılı nedeniyle ziyaret etti.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'yı, kurumun kuruluşunun 96. yılı nedeniyle ziyaret etti.

AA Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşen kabulde Kazancı, Kenan ile gurur duyduklarını, kendisi için tüm imkanları kullanabileceklerini söyledi.

AA'nın 2015 almanağında Kenan'ın fotoğrafını gösteren Şenol Kazancı, "Yarışlardan sonra bu bayrağı sırtında alıp gezdirdiğin sürece yayındayız. Hakikaten gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız." dedi.

Yetkili kurumların kendisine yardımcı olup olmadıklarını soran Kazancı, şu ifadeleri kullandı:

"Size pist ve diğer konularda yardımcı oluyorlar mı? Bu işlerle Bekir Yunus Uçar ilgileniyordu. Bu mevzu da ciddi desteği olmuştur. Bir boyutuyla bizim yapabileceğimiz bir şey var mı? Haber boyutu ayrı. Ajansın herkesle görüşme imkanı var. Bu imkanları da kullanırız."

AA Genel Müdür Yardımcısı Metin Mutanoğlu da Kenan Sofuoğlu ile gurur duyduklarını söyledi.

Ziyaretten ayrı bir mutluluk duyduğunu belirten Mutanoğlu, "Seninle gurur duyuyoruz. Sen Türkiye için büyük bir şanssın. Sen bizim milli gururumuzsun. Bizler gerçekten onur duyuyoruz." diye konuştu.

Kenan: "AA her zaman yanımda"

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da AA'nın 96. kuruluş yılını kutladı.

Kabul nedeniyle teşekkür eden Kenan, "Yıllardır Anadolu Ajansı bizim yanımızda. Şu anda 8 tane Avrupa'da yarışan sporcumuz var. Avrupa'da 8 tane sporcu yarıştırmak kolay değil. Bunun altyapısını yaptık. 2018 yılında yarışırmıyım bilmiyorum. Bu sporda yaş sınırı 34-35. 40 yaşında da devam eden var. 2016 ve 2017 de Kawasaki ile sözleşmem devam ediyor." diye konuştu.

AA'nın her zaman destek verdiğini vurgulayan Kenan, Kazancı'ya teşekkür etti.

Ziyarette, Kazancı ve Mutanoğlu'nun yanı sıra Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya, AA Uluslararası Operasyonlar Direktörü İbrahim Yumaklı ile İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Rıdvan Duran da yer aldı.

Kenan Sofuoğlu kabul sonrasında Şenol Kazancı'ya yarıştığı kasklardan birini imzalayarak hediye etti.

Kaynak: AA / Spor

Metin Mutanoğlu Anadolu Ajansı Kenan Sofuoğlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title