Haberler

Kenan'ın Evinin Değeri 10 Milyon Lira

Güncelleme:

'Karadayı' dizisinin başarılı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki 10 milyon liralık evi, manzarasıyla parmak ısırtıyor.

Yatırımlarını gayrimenkule yapan ve 'Yeni Emlak Kralı' olarak gösterilen Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'in en güzel dairesini kendisine sakladı.

DEĞERi 10 MiLYON

İstanbul'un en gözde semtlerinden Cihangir'de birçok gayrimenkule sahip olan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, en değerli evde kendisi oturuyor. Cihangir Sanatkarlar Parkı'nın yanında 7 katlı binanın en üst katını kendisine ayıran oyuncu, camdan baktığında tarihi yarımadayı görüyor. İmirzalıoğlu'nun sahip olduğu binanın değeri yaklaşık 10 milyon lira.

SARAY'A KARŞI

Sanatçı camdan baktığında görüş alanına Süleymaniye ve Sultan Ahmet camilerini, Ayasofya, Topkapı Sarayı gibi tarihi yapıtlar olmak üzere, Galata Kulesi, Galata Köprüsü, Boğaziçi Köprüsü ve Kız Kulesi'ni görüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu İstanbul Cihangir Galata Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (91)

CUKUROVALI:

MEMLEKETİN HALİNE BAK PATATES OLMUŞ 5 TL İŞCİ fakir FUKARA PATATES ALAMAZ HALE GELMİŞ ŞU TURK MİLLETİNİN UGRAŞTIGI HABER YAPTIGI ŞEYLERE BAK NE ACINACAK Bİ HALE GELDİK ALLAH YARDIM ETSİN BU ÜLKEYE

36
4
yanıtYanıtla
hasretimsinmobilWeb@haberler.com:

Allahim olmayanlarada versin helalinden

34
2
yanıtYanıtla
Çalışma şartları kötü ama parası.iyi:

Kenan İmirzalıoğlu siz dizilerin çekimlerinin uzun süreli olduğundan ve insani şartlarda çalışmadığınızdan şikayet edip dizi saatleri uzun tutulamaya devam ederse dizi çekmeyeceğinizi söylemiştiniz ama bu dizi çekimlerinden aldığınızdan astronomik ücretlerle böyle nefis manzaralı 10 milyonluk evleri, otomobilleri alabiliyorsunuz. Yani işinizin külfetini söylüyor ama nimetlerinden hiç bahsetmiyorsunuz. Sizin dizi çekiminde 1 haftada aldığınız ücreti ülkemizdeki birçok insan işe otobüs ve minibüsle ayakta balık istifi gidip gelerek çok daha olumsuz koşullarda 7-8 yıl çalışarak alabiliyor ve bırakın böyle evler, otomobiller almayı ancak karnını doyurabiliyor. Sizse bu kadar astronomik ücretler almanıza rağmen çalışma şartlarınızın olumsuzluğundan şikayet edebiliyorsunuz! Bu nankörlüktür, ben ve benim gibilere yapılan haksızlıktır, Hele de maden ocağında çalışan işçilerimizin şartları düşünüldüğünde sizin çalışma koşullarınızın olumsuzluğundan şikayet etmeniz şımarıklıktır.

31
1
yanıtYanıtla
.............:

Devlet bu başrol oyucularına ödenen paralardan çok az vergi alıyor. Bölüm başına 20 bin ile 60 bin arasında rekor bir ücret alıyorlar. Bunlardaki şansa bak. Ne kadar ballılar. Adalet siz bir dünya da yaşıyoruz. Yıkılsın bu dünya yerle bir olsun.

31
0
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

HİÇ DE PARMAK ISIRMADIM BENİ DE PEK ALAKADAR ETMİYOR.

28
2
yanıtYanıtla
..............:

Devlet bu aktörlere ödenen paralardan çok az vergi alıyor. adamlar bölüm başına 20 bin ile 60 bin arasında rekor bir ücret alıyorlar. Adalet siz bir dünya da yaşıyoruz. Yıkılsın bu dünya yerle bir olsun.

26
1
yanıtYanıtla
HASAN:

Bizene kardeşim.

26
1
yanıtYanıtla
GM:

İÇ BONZAİ AYNI MANZARAYI YİNE GÖRÜRSÜN .

19
6
yanıtYanıtla
Vezir ali:

Bende elimi cebime attim kirmizi 10 tl cikti :))))

23
1
yanıtYanıtla
miraMobil-ANDROID:

esrarcı şey

12
11
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title