Haberler

Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ, Fena Kapıştı

Güncelleme:

Ekranda rakip, gerçek hayatta ise sıkı dost olan Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu, Playstation'da berabere kaldı.

Sürekli olarak birbirlerine rakip gösterilen yakışıklı oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ, özel hayatlarında iki iyi dost.

BERABERE KALDILAR

Ancak ikili, önceki gün bir dostlarının evinde erkeklerin gözdesi olan Playstation'da FİFA 2016 oyununda kapıştı. Ama maç berabere bitti. "Kim daha iyi?" sorusu yine cevapsız kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

KARSLI:

bunu haber yapanın daa

22
2
yanıtYanıtla
msMobil-ANDROID:

gönderin alçakları sura adamakıllı bir işe yarasınlar

13
9
yanıtYanıtla
SavaşMobil-IOS:

LAN bizene

16
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ikiside cimbomlu ikiside aslan gibi adam

11
3
yanıtYanıtla
Emrah:

İkisi vuruşmuş kim daha çok vurdu acaba

2
2
yanıtYanıtla
Aysu:

Ben bu ikiliyi çok beğeniyorum. İkisini bir sinema filminde görmek istiyorum. Bugünlerde Kore dizilerini ve filmlerini uyarlıyoruz ya çoğu da berbat oluyor. Bir kore filmi olan ''Rough cut '' Kerem deren Pınar Bulut''un kaleminden uyarlanmış haliyle, Kenan ve Kıvanç''ın müthiş performansıyla izlemek isterim. Ezel deki bu sahneyi gördüğüm an aklıma bu film geldi. İyi bir uyarlamayla harika olurdu. Eminim Rough cut filmini izleyen varsa az buçuk böyle düşünmüştür. . .

4
0
yanıtYanıtla
İŞTE HABER 25.Mobil-IOS:

Ula ula bakın hele nolmuş agzımı bozdurmayın ha

1
1
yanıtYanıtla
As:

Yüzleri kazanç kapıları, ancak sanal ortamda kapışırlar, zaten altları kuru niye kapışsınlar atbaşı gidiyorlar.

2
0
yanıtYanıtla
x:

yazicak bi sey bulamadim bir bardak su tarifi veriyorum malzeme bir bardak ve su yapilisi bardak icine suyu dokuyoruz afiyet olsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title