Haberler

Kenan İmirzalıoğlu: Uyuşturucu Kullanmayı Denedim

Güncelleme:

Kenan İmirzalıoğlu, Murat Yıldırım, Sarp Apak, Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 53 şüpheli hakkında "uyuşturucu ticareti yapmak, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak" suçundan açılan davanın görülmesine devam edildi.

İFADE VERDİLER

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar getirildi. Davanın sanıklarından Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu dün duruşmaya gelerek ifade verdi. Oyuncular Engin Altan Düzyatan ve Nehir Erdoğan da tanık olarak ifade vermek için duruşmaya geldi.

"ZEYTİNİ UYUŞTURUCU SANMIŞLAR"

Duruşmada ilk olarak Engin Altan Düzyatan tanık olarak ifade verdi. Oyuncu Cemil Büyükdöğerli ile telefon görüşmeleri sorulan Düzyatan, “Cemil’in annesi Fethiye’den zeytin yollamıştı. Ama polis zeytini uyuşturucu olarak yorumlamış” dedi. Kenan İmirzalıoğlu'nun evinde Rıza Kocaoğlu, Eray Özbal, Murat Yıldırım ile uyuşturucu kullandıkları iddiasına ise “Murat Yıldırım ve Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte Galatasaray maçını izlemiştik” diyerek yanıt verdi.

"UYUŞTURUCU KULLANMADIK"

Ardından Oyuncu Nehir Erdoğan tanık olarak dinlendi. Erdoğan, Oyuncu Sarp Apak’tan uyuşturucu olmadığını söyleyerek “Birlikte uyuşturucu kullanmadık. Onun kullandığını da görmedim” diye konuştu.

"SÜT ve İNCİR GERÇEK"

Ardından davanın sanıklarından Kenan İmirzalıoğlu ifade verdi. Suçlamaları kabul etmediğini belirten İmirzalıoğlu, “Sanıklardan Eray Özbal’la aynı mahallede oturuyoruz. Meslekte büyüğümüzdür. Zor şartlarda çalıştığımız için beslenmemize dikkat etmemizi ister. Organik besinler almamızı ister. O yüzden ürettiği doğal gıdalardan verirdi. Telefon görüşmelerinde geçen süt ve incir gerçek süt ve incirdir” dedi. Mahkeme Başkanı’nın “Eray Özbal’ın evine gittin mi? O yeşillikli bahçesini gördün mü?” sorusu üzerine İmirzalıoğlu “Birkaç kez gittim. Balkonunda papatya ve çiçek yetiştirdiğini biliyorum. Uyuşturucu madde yapımında kullanılan bitkileri görsem de tanımam” diye konuştu.

"OPERASYONDAN BİR KAÇ GÜN ÖNCE KULLANMIŞTIM"

“Uyuşturucu madde kullanmıyorum ama denedim” diyen İmirzalıoğlu “Operasyondan birkaç gün önce Yunanistan’ın Simni adasında kullanmıştım. Birkaç gün sonra teste girince de kanımda çıktı. Ben tütün içtiklerini zannetmiştim. O yüzden ikram edilen sigarayı aldığımda uyuşturucu olduğunu anladım” ifadelerini kullandı.

"MEMLEKETTEN CEVİZ GELMİŞTİ"

Kenan İmirzalıoğlu “ Eray Özbal memleketinden temin ettiği ceviz gibi doğal gıdaları bana veriyordu. Ben de parasını veriyordum” deyince Mahkeme Başkanı “Bu Eray mandıra mı işletiyor? Kaç kişiye bakıyor?” diye sordu. İmirzalıoğlu da “Eray doğup büyüdüğü yerdeki kadınların yetiştirdiği doğal ürünleri temin edip bize veriyordu. O organik ürünleri bilirdi” yanıtını verdi. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı, “Eray çok iyi biliyor diyorsunuz ama ifadesinde yetiştirdiği bitkinin hint keneviri olduğunu bilmediğini söyledi” dedi. İmirzalıoğlu’nun avukatı Cemalettin Mutlu’nun “Kazıklamışlar onu” sözü ise salonda gülüşmelere neden oldu.

"MURAT YILDIRIM'A UYUŞTURUCU VERMEDİM"

Telefon görüşmelerinde geçen “dondurma” konusunu anlatan İmirzalıoğlu “Eray Yeşilköy’deki Roma dondurmacısından 5-6 kilo dondurma almıştı. Bunları kendi dolabına koymuştu. Gel buradan al demişti. Tapelerde geçen dondurma bu” diye konuştu.

"UYUŞTURUCU KULLANDIKLARINI BİLMİYORUM"

Eray Özbal’ın evinde yetiştirdiklerinden haberi olmadığını tekrarlayan İmirzalıoğlu, “Rıza Kocaoğlu, Eray Özbal ve Murat Yıldırım’ın uyuşturucu kullandığını bilmiyorum. Onlardan uyuşturucu almadım ve onlara uyuşturucu vermedim” dedi. İmirzalıoğlı ifade verdikten sonra adliyeden ayrıldı.

Kaynak: Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Nehir Erdoğan Eray Özbal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır?
500

Yorumlar (22)

EEEAAAAA:

ISIN GERCEGI ICTIKLERI ALLAHIN OTU, TÜRKIYENIN YARISI ICIYOR, HEMEN SANATCI KITLESINE MAL ETMEYIN! ALKOL KADAR ZEHIRLI DEGIL, FAYDALARI BILE VAR, AMERIKADA DOKTOR ANTIDEPRESAN OLARAK RECETE YAZIYOR HINT KENEVIRINI, TÜRKIYEDE KAC INSAN NE OLDUGUNU BILMEDIGI HAPLARI YUTUYOR DAHA KÖTÜ BIR DURUM, BU INSANLARIN YARGILANMALARI SACMA SAPAN BIR DURUM, YETISTIRENLE SATANI KOVALA DA, BU INSALARI ICTI DIYE HAPSE ATMAK IYICE KUZEY KORE ÜLKESI OLDU TÜRKIYE, BRAKIN ADAMLARI ICSINLER KIMSEYE VERMIYORLAR, ALKOL ICIP ADAM EZENLER TAVLA OYNUYOR KAHVELERDE!!!!!!!

8
19
yanıtYanıtla
hakanhakantemell@gmail.com:

ulan nereye yarısı içiyor kendin içiyorsun diye burda millete iftira atma yarısı içiyormuş bence daha fazla içme akıl falan kalmamış sende

yanıt0
yanıt0
HALİLalmirahalil35@hotmail.com:

Kardeş bu ülkede herkes biliyoki çocuklarımız gençlerimiz SANATÇILARI ÖRNEK ALIYOR. Hepimizin çoluğu çocuğu var Sen evlimisin ?çocukların varmı? Allah kimseye EVLAT ACISI VERMESİN. Konuşuyosun ama BOŞ KONUŞUYOSUN.

yanıt0
yanıt0
MUSTAFA TOYGAR:

LAN ILERI GERI KONUSAN DANGALAK HERIFLER ADAM KULLANDIM DEDI SANKI AMIK SIZ HIC KULLANMADINIZ EGER KULLANMADIM DIYEN ZATEN YALAN SOYLER AHKAM KESIP OLMAMALIYDI BILMEM NE BIRAKIN BU AYAKLARI ISTANBULDA YASAYAN HER GENC HAYATINDA BIRKEZ OLSUN DENEMISTIR AYRICA SANATCILARIN NASIL BIR YASAM TARZI OLDUGUNU BILMEDEN YORUM YAPIYORSUNUZ PARA VAR HERSEY GULLUK GULISTANLIK ZANNEDIYORSUNUZ YA O KADAR BEYNINIZ VAR SETTE YASADIKLARI STRES DISARIDA INSANLARIN UZERLERINE ATLAMALARI TELEFONLA TACIZLER DAHA BIR SURU SEY SAYABILIRIM SIZE O YUZDEN BIRAKIN SIZ BU MUHABBETLERI POLIS MIT VS DEVLET KURUMLARI BUNUN SATISINI GAYRI RESMI YOLLARDAN PIYASAYA SURUYORSA KULLLANMAKDA ACIKCASI SERBEST OLSUN HOLLANDADA SERBEST AMA KAC KISI KULLANIYOR GIDIN ORANLARA BAKIN BIZIM ULKEMIZDE SERBEST DE NE OLUYOR YILDA KAC KISI OLUYOR BUNDAN ONU ARASTIRIN ONCE AZ LAF COK IS SOZUN OZU GIDIN KAFANIZI BASKA SEYLERE YORUN

7
14
yanıtYanıtla
hakan:

ulan ne yalancısınız be kullanmıyorum ama denedim, bağımlısı değilim bir kaç kez kullandım ulan bırakın lan bu yalanları, içkicilere de sorunca özel günlerde içiyorum diyorlar halbuki her Allahın günü içerler reziller, Sizin daha bilinmeyen bir sürü kirli işleriniz var inşallah onlarda ortaya çıkar bu toplumu istesinizde bozamayacaksınız

16
2
yanıtYanıtla
NEO OSMANLI:

EFENDI OLUN TOPLUMA LAYIK OLUN. . SENI ADAM BILIRDIK KAC COCUK SENI ORNEK ALIYOR BILIYORMUSUN. . IMANI ZAYIF HERIF. .

13
5
yanıtYanıtla
Devlet Varoglu:

Zenginin mali, esrari, sigarasi, yasami zügürtün cenesi yorarmis beyler. . . . . ;) Bosverelim. . . . . . . .

16
2
yanıtYanıtla
HAKİM BEY...:

HAKİME HANIM YOKTU BU KEZ ZOR KURTARDI PAÇAYI. . . ;)

16
1
yanıtYanıtla
harbiye:

vay be bu kadar da uydurulmaz ki kimi ve milleti aptal sanıyolar tamam çok dizi izleyen bir milletiz ama aptal değiliz bu oyuncu takımı ne kadar boş insanlar bizim gibi saf insanlar üzerinden para kazanıyolar sonra da zehre yatırıyolar paralarını haram olsun

9
8
yanıtYanıtla
Mahmut:

Para olunca bir, de vakit bol olunca aynen böyle oluyor Kenan, ı düzgün biri sanıyordum yanılmışım. . . demekki her şey göründüğü gibi olmuyor. . . bu sefer yakalandın kenan kardeş :)

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title