Haberler

Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem'i İsteme Fotoğrafı

Güncelleme:

Sinem Kobal ile yaşadığı ilişki evliliğe doğru giden Kenan İmirzalıoğlu'nun, önceki gün sevgilisinin evine giderken elinde papatya ve çikolatayla fotoğrafı ortaya çıktı.

10 aydır birlikte olan ve geçtiğimiz günlerde özel bir yemek düzenleyerek ailelerini tanıştıran Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin ilişkileri evliliğe doğru gidiyor. Mutluluklarını her fırsatta gözler önüne seren ikiliden İmirzalıoğlu, önceki gün elinde papatyalar ve bir paket çikolatayla sevgilisinin evine girerken objektiflere takıldı.

ÜZERİNİ DÜZELTİP ARABADAN İNDİ

Uzun bir süre otomobilinden inmeyen ve üstünü başını düzelten oyuncunun, kız istemeye gidercesine şık olması dikkat çekti. Elinden telefonunu düşürmeyen İmirzalıoğlu, muhabirimizin sorularını tebessüm ederek geri çevirdi. Akşam saatlerinde de baş başa yemeğe çıkan çiftin, nikah tarihini yakın zamanda netleştirecekleri konuşuluyor.

Kaynak: Milliyet


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (12)

Adınızı Yazın:

ne gerek var ki istemeye gitmeye yeterince igrencliginizi türkiyeye yansittiniz daldan dala atlayan mahluklar

20
3
yanıtYanıtla
......:

Kaymağını başkaları yedi sütünü sen iç artık kenan

17
4
yanıtYanıtla
simsek:

sinem ardaylada evleniyordu. . . achhh kenan bu kiz yüzünden bence sen cogu insanin gözünde düstün . . . hic yakistiramiyorum sana kendi denginde birini bulamadinmi

14
2
yanıtYanıtla
gulcanMobil-ANDROID:

bu bir,serenay sarikaya iki millet ne buluyo bunlarda anlamadim ne genis mideli insanlar var ulkemde

10
0
yanıtYanıtla
...:

Als als ardanin eskisini mi aliyon kenan... Kendine yakisir birini bulamadin mi... Hem ardadan sonra kac kisiyle daha beraber oldu. Bu Ne ya..

2
7
yanıtYanıtla
MAGAZENCİ:

İkisi de aşk yaşamakta uzun yıllardır deneyimli. Kısa süre içinde ayrılırlar.

6
3
yanıtYanıtla
üniversite öğrencisi:

Muhabir ne içiyorsa bir dal alayım. Ula insan arkadaşının sevgilisini elinden alıp ta bir de evlenir mi? sinem demekki o kadar tatlı zaman geçirtiyorki çocuk henüz ayrılamıyor. Ayrılacaktır tabii

3
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HAYVANLAR BİLE BUNLARDAN DAHA ÇOK İNSAN.

6
0
yanıtYanıtla
DOĞRUYU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR ...:

Sinem nasıl ünlü oldu onu da anlamış değilim rol yeteneği sıfır ? Güzellik dersen vasat ! Hadi düzgün diyecem ??? liste yapılabilir :) Kenan ise hadi çok kötü bir imajı yok , bu kızla birlikte olmakla bence level atlamadı . Daha düzgün birini bulabilirdi . . .

2
0
yanıtYanıtla
DAMAT ADAYI:

Yok öyle yagma.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title