Haberler

Kenan İmirzalıoğlu Kösem'de Rol Alacak mı?

Güncelleme:

Cihangir'de görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisinde oynayacağı iddialarıyla ilgili "Kesinlikle öyle bir şey yok. O dizide oynamayacağım." dedi.

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'de objektiflere takıldı. Oyuncu, "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisinde 4. Murat karakterine hayat vereceği iddialarına yanıt vererek "Kesinlikle öyle bir şey yok. O dizide oynamayacağım." dedi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Muhteşem Yüzyıl Cihangir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (20)

VANLI SERDAR:

BİZ Seni deli yürek. karadayı kabadayı bu dizilerle tanıdık yakışmaz sana öyle diziler

5
2
yanıtYanıtla
...:

Diziyi hiç izlemedim ta başından belliydi bununda tutmayacağı heralde şimdi de kurtarmaya çalışıyorlar..:

6
1
yanıtYanıtla
VANLI SERDAR:

kenan abi on yıl yazsam bitmez dünya alem senin hayranındır kendi elinle yakma kendini lütfen abi yapma

5
2
yanıtYanıtla
VANLI SERDAR:

kenan abi moralimizi altüst etme birde senin ihtiyacın mı var paraya yok muhteşem yüzyıl gitmez sana abi

5
1
yanıtYanıtla
VANLI SERDAR:

KENAN İMİRZALIOĞLU SAKIN SAKIN SAKIN hatta kendi ağzınla söylemişsin oynamayacağım artı sen güvnilir bir oyuncusun yakışmaz sana böyle diziler param olsa istanbula sırf seni görmek için gelirim ama imkanım yok

4
2
yanıtYanıtla
Aysu:

Kenan İmirzalioğlu iş söz konusuysa Akıllı adamdır. Ayağına kurşun sıkmaz. . . Akibeti aşağı yukarı sallantı da olan bir proje de yan karakter olarak girmez. Üstelik o diziden gelecek bir piyara da ihtiyacı yok. . . Kösemin Kenan''a ihitiyacı var ama Kenan da kurtaramaz. . . Bunu Kenan da biliyor. . . Ayrıca bildiğim kadarıyla Kenan''ın Ay yapımla sözleşmesi devam ediyor. . Kenan''ın yine bir dönem dizisinde oynamasını isterim. . .

3
2
yanıtYanıtla
Yilmaz Mobil-IOS:

Reyting yapamadinizmi

4
0
yanıtYanıtla
vanlı serdarAdınızı Yazın:

hayatının hatasını yapmış olursun kendi elinle

4
0
yanıtYanıtla
VANLI SERDAR:

Türkiyede bi oyuncu var oda sensin senide kaybetmek istemiyoruz artık kadir inanırı geri getiremeyiz senide kaybetmek istemiyoruz . . . . . . . . . . . . . . .

3
1
yanıtYanıtla
vanlı serdar:

kenan bey kesinlikle öyle birrşey yapma 18 yıllık karizmanı bir seferde ayaklar altına serer kendi elinle itibarını yok edersin

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title