Haberler

Kenan ile Sinem Dudak Dudağa Yakalandı

Güncelleme:

Gizli aşkları geçen ay belgelenen ünlü çift, hafta sonunu geçirdikleri Çeşme'de dudak dudağa görüntülendi.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu hafta sonunu geçirdikleri Çeşme'de dudak dudağa görüntülendi.

HAFTA SONU İÇİN GİTMİŞLERDİ

Gözlerden uzak yaşadıkları aşk, geçen ay Londra Heathrow Havalimanı'nda el ele görüntülenmeleriyle ortaya çıkan Kenan İmirzalıoğlu (41) ve Sinem Kobal (27) artık gizlenmiyor. Hafta sonu Çeşme'ye giden çift, dudak dudağa objektiflere yakalandı.

ROMANTİK ANLAR YAŞADILAR

İmirzalıoğlu, sakalıyla oynayan sevgilisini kendisine doğru çekerek önce sarıldı sonra da alnından öptü. Ünlü çift çok geçmeden dudak dudağa öpüşmeye başladı. Meraklı bakışlara aldırmayan sevgililerin aşk dolu görüntüleri film sahnelerini aratmadı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Londra Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (78)

tracers:

ikiside inaşşalh bir kazada geberirlerde bizede rahat ederiz !

5
20
yanıtYanıtla
power:

ne sinem reklami yapiyorsunuz ...sizin amaciniz ne ..baska habermi yok babamda anamin dudagini öpüyor ne ahlaksız yayınsınız..

22
0
yanıtYanıtla
serengeti:

Bunlar sokakta zina yapıyorlar. Cezası 100 kırbaç. Yaşasın şeriat

14
5
yanıtYanıtla
pes:

bu erkeklerde nasıl mide var Allah ıslah etsin

14
5
yanıtYanıtla
Z:

Sinem bi iki seneye brazzers da ahada yazdım

14
2
yanıtYanıtla
burcu:

Bendeeeeeeee. Bende istiyorum. Banane banane bende istiyorum.

4
12
yanıtYanıtla
ÖLÜM VARYA YETMEZMİ:

ARSIZLIĞA CESARET ZİNAYA AŞK DEDİLER BU MILLETIN AHLAKINI İŞTE BÖYLE YEDİLER

15
1
yanıtYanıtla
komik kizzz:

utanmaz kiz yaninizdaki oglandanda utanmiyonuz.gobelide istahlandiracak.kenan seni ciddi gorse o oglanin yaninda opmez zaten.terbiyesizler

14
0
yanıtYanıtla
Yazık:

Günah ı allandırıp pullandırıp insanlara normal bir olaymış gibi gösterenlere ve anlatanlara Allah Resulu Cehennemi müjdelemiştir. Nikahsız bir şekilde birlikteliğin kadının namahrem hallerinin bu denli insanlara zevk zefa güzellik nefsi istekli şekilde haber yapanlar sizler de mesulsunuz hadi yaşayanlar odun olmuşlar cehenneme sizde yayınlayıp olmayın odun İnsanları günha teşvik ediyor bu haberler ve bunları yapanlar

11
3
yanıtYanıtla
Zp:

İğrenç

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title