Haberler

Kenan Doğulu ve Beren Saat Evlendi

Güncelleme:

Beren Saat ile Kenan Doğulu, Los Angeles'ta 'Türk geleneklerine göre' kına yaptı, ardından nikah kıydı.

Oyuncu Beren Saat ile müzisyen sevgilisi Kenan Doğulu, ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen muhteşem törenle evlendi. İkili, önce Santa Monica’da Pasifik Okyanusu kenarındaki bir malikanenin bahçesinde kına gecesi düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan kınada, konuklara ‘Oynamaya geldik’ yazılı çikolatalar dağıtıldı.

ARKADAŞLARI AMERİKA'YA AKIN ETTİ

Davette gelin adayının yakın dostları Belçim Bilgin, Kıvanç Tatlıtuğ, Hilal Saral ile Ece Yören de hazır bulundu. Saat ile Doğulu, ardından düzenlenen törenle nikahlarını kıydı.

FOTOĞRAFLAR SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Çift, kına ve nikah töreniyle ilgili detaylara sosyal medyada yer vermezken, dostları Instagram'dan paylaşımda bulundu.




Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan Doğulu Santa Monica Los Angeles Beren Saat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

TEZGAHTAR YAŞAR:

ve boşanmak için ilk adımı attılar.

25
1
yanıtYanıtla
vatandas:

Cok önemli haber??????

15
2
yanıtYanıtla
yemezler..:

Baldırı çıplakken diziyle filmle parayı bulurlar.Debdebeli evlenip hemencecik boşanırlar.Onyıllar sonra da çoğu zaman geldikleri gibi Teşvikiye''den yolculanırlar.Hepsi o kadar..

8
0
yanıtYanıtla
GÜLE GÜLE:

EVLENEN ÜNLÜLER UNUTULUP ÜNSÜZ HALE GELİYORLAR. ZATEN EŞ SEÇİMİ DE ÇOK KÖTÜ. HADİ BAKALIM GEÇMİŞ OLSUN BERE HANIM :)

4
0
yanıtYanıtla
arda:

beren için,zaten özendiğiniz avrupa,abd gibi dizi,filmler çekemeyip,anca Aşk meşk,Komedi,Dram gibi dizilerde oynayıp paraları götürüyorsunuz,bakalım Abd de evleneyim de evlendikten sonra burda Aksiyn,Korku,bilim kurgu alanlarıda yönetmenler neler yapmış bende türkiye de yapayım deiş olabilir,,Kenan için ise,''beren en iyisi abd de evlenelim'' numarası yapıp kendi yıllarca türkiye de yaşamış bazı şarkıları popüler olmuş,ama sosyetikliği ve para düşkünlüğünü elinden bırakamamış,HER NE OLURSA OLSUN,,SIRADAN VATANDAŞLAR BİLE,,GURBETÇİ ADI ALTINDA AVRUPATYI BIRAK ABD gibi Teknoloji ve Zevk düşkünlüğünün çok olduğu ama Özgür Kaliteli olan yerlerde YAŞAMAYI HAK ETMİYOR,,bunlar ise sadece DÜĞÜN YAPMIŞ İNŞALLAH ORDA YAŞAMAZLAR,,eğer yaşamları için,Berenin ,,türk yönetmenlerini aklını başına getirip,türkiyede dövüş(aksiyon),korkuübilim kurgu dfilmlerinde oynaması lazım,ve futbolcu milyonlaarı alırken madencinin 800 liralara ölmesini protesto etmeli anca öyle hak eder ABD DE YAŞAMAYI

3
1
yanıtYanıtla
...:

Kenan doğulu o tipiyle bu kadınla evlenebildi ya hem kısa boylu hem de çirkin yine iyi

2
1
yanıtYanıtla
Dilsad:

umarim hep mutlu olurlar LL

1
0
yanıtYanıtla
gecici beraberlik:

beş altı kere atladıktan sonra kenan kızı boşar gibi geliyor.

0
1
yanıtYanıtla
Ayselm@m.m:

Allah mesut etsin. Cok sevindim insallah ömür boyu mutlu olurlar :

0
0
yanıtYanıtla
elif:

ahmet açıkğöz beni ğüldürdün ya allah ta seni ğüldürsün :)))))))))))

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title