Haberler

Kenan Doğulu, Eşinin Yoğun İş Temposundan Şikayet Etti

Güncelleme:

Önceki akşam düzenlenen bir davete yalnız katılan Kenan Doğulu, eşinin çalışma saatlerine sitem ederek "Haftanın altı günü çalışıyor, benim haddim değil ama dünya standardı bu değil" dedi.

Kenan Doğulu, önceki akşam Levent'te düzenlenen bir davete katıldı. 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de rol alan eşi Beren Saat 'in sette olmasından dolayı geceye katılamadığını belirtti.

"GÜZEL BİR GECE OLDU"

Şarkıcı, "Bugün arkadaşımı dinlemeye geldim, The Shot isimli grubu kurdu. Güzel bir gece oldu" dedi. Doğulu, 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de rol alan eşi Beren Saat'in sette olmasından dolayı geceye katılamadığını belirtti.

"BENİM HADDİM DEĞİL AMA..."

Şarkıcı, "Beren 200 dakika dizi çektiği için gelemedi. Haftanın altı günü çalışıyor, benim haddim değil ama dünya standardı bu değil" diyerek eşine destek oldu.

Geçen haftalarda sahnede Zeki Müren taklidiyle beğenilen şarkıcı, "Barış Manço, Müslüm Gürses ve Zeki Müren taklidlerim iyi oluyor" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Kenan Doğulu Zeki Müren Beren Saat Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

...:

Asgari ucrerlide 6 gun gunde 16 saat calisiyor aldigi ucret 1300 beren hanim 90bin aliyor

39
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Seviyoruz seni Beren barbar bi toplumun içinden çıkana nadir görülen bi insanlığın var

6
34
yanıtYanıtla
...:

hanımefendi 6 gün çalışıyor ama dizisini izleyen var mı hayır :D

25
8
yanıtYanıtla
Ayy:

Esin bes kurus etmiyor

27
2
yanıtYanıtla
AlperMobil-IOS:

Vatan hain çok çalışıyor

24
5
yanıtYanıtla
Rotterdam:

Beren hemserimdir ama hdpye oy vermesi zoruma gitti. Gumushaneden hain cikti vesselam. Zaten yakismiyor Gumushanede sosyetede yok. Kendi gibi dengesizlerle hasrolur insallah. Dunya zenginide olsa farketmez hain kadin. Kenan dikkat et pkkliya kacmasin karin.

20
7
yanıtYanıtla
...:

Kimse ona çalışsın demiyo hem merak etme izlenmiyor kalkar yakında

21
4
yanıtYanıtla
gezegen:

Doguda doktorlar öğretmenler var polisler askerler var..canlarıni ortaya koymus...özel sektörde canını dişine takip calisanlar var...uzun yollara düşüp ailesini aylarca goremeyen var...ne icin 3-5 kurus icin...

22
2
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

o kadar para alıyor tabi çalışacak biz ne yapalım sabah akşam çalışıyoruz aldığımız para üç kuruş. bana da bölüm başına 50 bin yüz bin versinler bende sette yatayım şu ünlülerin kaprisi beni öldürüyor ya

18
1
yanıtYanıtla
Ceylin:

Bi senin eşin değil bütün insanlar çalışıyo üstelik beren saat gibi de değil zorluk içinde böyle şeyleri dile getirmesi bile saçma

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title