Haberler

Kemerlilerin Doğalgaz Beklentisi

Tokat Kemer Mahallesi Muhtarı Ünal Yılmaz, birkaç yüzmetre yanlarına kadar gelen doğalgaz hattı taleplerine karşı olumlu cevap alamadıklarını kaydetti.

Tokat Kemer Mahallesi Muhtarı Ünal Yılmaz, birkaç yüzmetre yanlarına kadar gelen doğalgaz hattı taleplerine karşı olumlu cevap alamadıklarını kaydetti.

Tokat-Sivas yolu üzerinde birçok sosyal tesisin bulunduğu Kemer Mahallesi sakinleri evlerine doğalgaz bağlanmasını istiyor. Birkaç yüz metre yakınlarına kadar gelen doğalgaz hattının bakım merkezi, sosyal tesisler ve konutlara da verilmesini isteyen mahalle sakinleri başvurularına karşı olumlu cevap alamadıklarını kaydetti. Apartman sakinlerinden Mehmet Yıldırım, dairelerini doğalgaz sistemine göre inşa ettirdiklerini, doğalgaz bağlanmadığı takdirde kışın soğukta kalacaklarını söyledi. Yıldırım, TAMDAŞ yetkilerinin yanı sıra belediyede müracaatlarını olduğunu fakat bir sonuç alamadıklarını ifade ederek, "Evimizin önünden geçen derenin diğer yakasında doğalgaz var, bizim olduğumuz tarafta yok. Yol üzerideki bir evin istimlak edilerek yolun açılması halinde doğalgaz verilebileceği söylendi. Derenin bu yakasının ihmal edilmesi bizleri üzüyor. Yaptığımız müracaatlara olumlu cevap alamadık. Yetkililerden isteğimiz biran önce sesimize kulak vererek yardım etmeleri. Bu mahallede birçok sosyal tesisin yanı sıra engelli ve yaşlı kişilerin bakıldığı bakım merkezi var. Bunların da göz ardı edilmemesini istiyoruz" dedi.

Mahalle Muhtarı Ünal Yılmaz ise birkaç defa doğalgaz bağlanması için talepte bulunduklarını ama kendilerine olumlu yönde bir cevap gelmediğini söyledi. Bakım merkezi ve sosyal tesisler ile birçok kişinin yaşadığı ana cadde üzerindeki evlerinde doğalgaz şebekesi planı içerisinde alınmasını arzu ettiklerini ifade eden Yılmaz, "Buralar ilimizin gözde mekanlarından. Ama birkaç metre yakınımıza kadar gelen doğalgaz yolun diğer tarafında kalıyor. Yetkililerden ricamız taleplerimizi dikkate alarak insanların mağdur edilmemesidir" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Yıldırım Ünal Yılmaz Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title