Haberler

Kemerburgaz Hayvan Kliniği Yakında Hizmete Giriyor

Eyüp Belediyesi, Kemerburgaz’da yapımını tamamladığı Sokak Hayvanları Kliniği’ni hizmete açıyor.

Eyüp Belediyesi, Kemerburgaz'da yapımını tamamladığı Sokak Hayvanları Kliniği'ni hizmete açıyor.

Eyüp Belediyesi, Kemerburgaz'da sokak hayvanlarının tedavi edileceği klinik için çalışmalarını tamamladı. Yakın bir tarihte hizmete girecek olan klinikte özellikle kedilerin kısırlaştırılması başta olmak üzere basit yaralanmalar ve hastalıkların tedavileri konusunda hizmet verilecek. Klinikte ayrıca, 4 veteriner hekim ile 4 bakım personeli görev yapacak Klinik, Kemerburgaz ve Göktürk başta olmak üzere Eyüp geneline hizmet verecek.

"HER VAKAYA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Sokak hayvanları için birçok çalışma yaptığını belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Biz 'Sokak hayvanları Eyüp'te yalnız değil' dedik ve daha önce köpekler için beslenme ve barınma noktaları ile kediler için kedi evleri yaptık. Bununla beraber hayvan ambulansımızı da hizmete aldık. Her vakaya yetişmeye çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda hayvan severlerin de fikir ve görüşlerini alıyoruz. Kemerburgaz'da yaptığımız hayvan kliniğimizde veteriner hekimlerimiz ve bakım personelimiz, gündüz saatlerinde hizmet verecek" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title