Haberler

Kemerağzı Mahallesi'nde Parke Çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Kemerağzı Mahallesi’nde bakım onarım ve parke döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'nin Kemerağzı Mahallesi'nde bakım onarım ve parke döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, Korkuteli'nin Kemerağzı Mahallesi'nde bakım onarım ve kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, "Ekiplerimiz ilçe sınırlarımız içindeki mahallelerdeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kemerağzı Mahallesinde çamurlaşarak kullanımı zor olan yollara kilit parke taşı döşemesi başladı.

Mahallelerdeki yollarımızı araç ve yaya trafiğine uygun hale getirerek, vatandaşlarımız için daha kullanışlı hale getiriyoruz. Hizmetlerimiz devam ediyor. Kış ayı gelmeden önce mahallelerimizdeki kötü yolları iyi hale getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title