Haberler

Kemer Ilk Balayı Çifti Geldi

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde televizyon programlarında evlenen çiftlere 1 haftalık balayı tatili uygulaması kapsamında ilçeye gelen ilk çift, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde televizyon programlarında evlenen çiftlere 1 haftalık balayı tatili uygulaması kapsamında ilçeye gelen ilk çift, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti. Kemer Belediyesi ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) işbirliğinde başlatılan televizyonlardaki evlendirme programlarında tanışıp evlenen çiftlere 1 haftalık tatil uygulaması kapsamında ilk çift geldi. Özel bir televizyon kanalında düzenlenen programda evlenen 34 yaşındaki Engin Albuzlu ile 35 yaşındaki Nevin Albuzlu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Belki kamuoyunu bu konuyla biraz meşgul ettik ama biz bu programları gördüğümüzde oradaki insanlar birbirlerini buluyor evlilik için, biz de bu evliliği güzel bir balayı ile süslemelerini istedik. Turizmcilerle yaptığımız KETAV toplantısında bu konu da gündeme gelmişti. Ben de bu konuyla ilgili onların da desteğini alınca, çünkü sonuçta evlenip gelecekler, belediyemizin de oteli var, şahsımın da var ama çevre otellerimizde de ağırlamak için otelcilerimizin de destek vermesi gerekiyordu. Onların da desteğini aldıktan sonra 3 kanalımıza yazı yazdık ve neticede bugün ilk evlenen çiftimiz burada. İnşallah onların mutluluğunun başlangıcı Kemer olur ve Kemer hatıralarını çocuklarına anlatırlar" diye konuştu.

Kemer'e balayı için Zonguldak'tan gelen maden işçisi Engin Albuzlu ise Antalya'ya ve Kemer'e ilk defa geldiğini fakat burası ile ilgili bilgi sahibi olduğunu söyledi. Tüm çiftlerin kesinlikle Kemer'e gelmesi gerektiğini belirten Albuzlu, Başkan Mustafa Gül'e teşekkür etti.

Ziyaretin ardından çift 1 haftalık balayı tatili için Beldibi Mahallesi'ndeki Rixos Sungate Otel'e gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Gül Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title