Haberler

Kemer'de Türk-Alman Dostluk Maçı

Kemer Kaymakamlığı ve Almanya'nın Antalya Konsolosluğu personeli arasında, dostluk maçı oynandı.

Kemer Kaymakamlığı ve Almanya'nın Antalya Konsolosluğu personeli arasında, dostluk maçı oynandı.

Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen organizasyonla Kemer protokolü ve kurum çalışanları ile Almanya'nın Antalya Konsolosluğu çalışanları bu yıl ikinci kez bir dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Belediye Başkanı Mustafa Gül, Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Hasan Özak'ın da yer aldığı Kaymakamlık takımıyla Almanya'nın Antalya Konsolos Yardımcısı Jörg Fürstenau'nun da yer aldığı konsolosluk personelinden oluşan FC Adler takımının mücadelesi, 5-3 Kemer Kaymakamlığının galibiyetiyle sona erdi.

Kemer Kaymakamı Feslihan'ın yaşadığı sakatlık nedeniyle kısa süre sahada kalabildiği maçta, Belediye Başkanı Gül, oynadığı futbolla alkış aldı.

Bu yıl ikincisi oynanan dostluk maçının ilkini FC Adler takımı 12-4 kazanmıştı.

Maçtan sonra iki takım birbirlerine plaket ve kupa verdi. Takımlar, maç organizasyonunu birlikte yenilen tatılıyla kutladı.

Kaymakam Feslihan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincisini gerçekleştirdikleri dostluk maçının gayet güzel geçtiğini, Kemer olarak bu tür organizasyonları her zaman önemsediklerini belirterek, "Amacımız dostluğumuzu pekiştirmek. Dostluğu pekiştirmek adına böyle bir organizasyon yaptık. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

Almanya'nın Antalya Konsolos Yardımcısı Fürstenau ise ilk maçı kendilerinin kazandığını ancak bu maçı kaybettiklerini ve hazmetmek zorunda olduklarını ifade ederek, üçüncü bir maç daha yapacaklarını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Gül Antalya Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title