Haberler

Kemer'de Mma Türkiye Seçmeleri ve Mma Elit Kemer Organizasyonu Başladı

Kemer'de MMA Türkiye Seçmeleri ve MMA Elit Kemer Organizasyonu başladıMMA Türkiye Seçmeleri ve MMA Elit Kemer Organizasyonu, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde başladı.

Kemer'de MMA Türkiye Seçmeleri ve MMA Elit Kemer Organizasyonu başladı

MMA Türkiye Seçmeleri ve MMA Elit Kemer Organizasyonu, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde başladı.

Türkiye MMA (Karma Dövüş Sanatları) Federasyonu tarafından Göynük Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen MMA Türkiye Seçmeleri ve MMA Elit Kemer Organizasyonu'nda, 70'i kadın 300 sporcu mücadele ediyor. Organizasyonda müsabakalar minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde MMA light, MMA full ve MMA elite branşlarında oynanıyor. Organizasyon sonrası dereceye giren sporcular yurtdışındaki müsabakalarda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanacak. Organizasyon 7 Mart'ta sona erecek.

Türkiye MMA Federasyonu Başkanı Ali Arık, federasyonun 3 yıl önce kurulduğunu belirterek, o tarihten itibaren güzel organizasyonlar yaptıklarını söyledi. Arık, MMA kemer müsabakalarında sporcular en tepeye çıkmak için mücadele ediyor. Şampiyon olan sporculara federasyonumuzun MMA kemerini veriyoruz. Bu kemeri alan sporcular, Türk milli takımını oluşturuyor. Güreşte olduğu gibi bizde de kemer ağası var. Antalya'da da talep olursa bir kemer ağası belirleyeceğiz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Türkiye Göynük Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title