Haberler

Kemer'de Festivalin İlk Gününde Sahneye Hadise Çıktı

Güncelleme:

Antalya'nın Kemer ilçesinde her yıl yapılan Altın Nar Kültür ve Sanat Festivalinin 11. si festival kortejiyle başladı.

En önde Mehter takımı ve arkasından Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP İl Başkanı Osman Çetin, Sunucu Vatan Şaşmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye birim amirlerinin bulunduğu kortejde, Kemer'deki otellerin, diskoların ve diğer bazı kuruluşların süslediği kamyonlar yerli yabancı binlerce kişinin coşkun tezahüratları arasında Ralli servis alanından şehir stadyumuna kadar yürüdü. 7'den 70'e her yaştan kişinin ilgiyle izlediği kortejde insanlar cep telefonuyla görüntü almak için birbiriyle yarıştı.

Otellerin animasyon grupları ve dekoratörlerinin maharetlerini gösterdikleri kamyonlarda Karayip korsanlarından Truva'ya kadar bazı film dekorları ve kahramanları canlandırılırken, bir diskonun kortejinde bulunan dev akvaryumdaki dansçıların su altında yaptıkları gösteri büyük ilgi gördü.

Festival kortejinin geçişinden sonra Kemer Şehir Sadyumuna yerleşen konuklar, ünlü pop sanatçısı Hadise'nin konserini izledi.Vatan Şaşmaz'ın sunacağı 3 gün sürecek festivalde ikinci gün Mustafa Ceceli, üçüncü gün ise Sibel Can, konukların karşısına çıkacak.

HANIM TÜRK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Vatan Şaşmaz Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title