Haberler

Kemer'de Cankurtaranlar Yarıştı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yarıştan detaylar

KETOB Başkanı Tayyar Gül'ün konuşması

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği tarafından beşincisi düzenlenen "Cankurtaranlar Yarışması"nda, 18 kişi mücadele etti

Antalya'nın Kemer ilçesinde "Cankurtaranlar Yarışması"nın beşincisi düzenlendi.

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) tarafından Ayışığı Parkı sahilinde düzenlenen yarışmaya, farklı turistik tesislerden 18 cankurtaran katıldı.

Yarışma, 3 etapta eleme usulüne göre yapıldı. İlk etaptaki 150 metrelik yüzme yarışında ilk 10'a giren katılımcılar tur atladı. İkinci etapta ise 120 metre uzaklıktaki kazazedeleri kurtaran ilk 5 yarışmacı, finale yükseldi.

Finalde ise 100 metre koşunun ardından 150 metre yüzdükten sonra flamalara ilk ulaşan cankurtaran birinci oldu. Yarışmada birinciliği İbrahim Baysal, ikinciliği Ahmet Özhan Dikmen, üçüncülüğü Gökhan Dinçer elde etti.

Parkurlarda bazı cankurtaranlar zaman zaman zor anlar yaşadı. Ayağına kramp giren bazı yarışmacılar, Kemer Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince bota alındı. Sakatlanan bir yarışmacıya ise sağlık görevlileri müdahale etti.

Dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin verildiği etkinlikte, animasyon gösterileri de sunuldu.

KETOB Başkanı Tayyar Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, beşincisini düzenledikleri yarışmaya katılımın her geçen yıl arttığını söyledi.

Cankurtaranlığın Türkiye'de geri kalmış bir meslek olduğunu anlatan Gül, bu mesleğe ilişkin farkındalık yaratmak amacıyla yarışmayı düzenlediklerini kaydetti.

Yarışları, Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Hasan Özak, vatandaşlar ve turistler izledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Gül Cankurtaran Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title