Haberler

Kemer Belediyesi'nden Rus Şenliği

Kemer Belediyesi Başkanı Mustafa Gül, Rusların 9 Mayıs Zafer Bayramı’nı ilçelerinde yaşayan Ruslar ve Rus turistlerle birlikte kutlayacaklarını belirterek, “Ağustos’ta da 9 ünlü Rus sanatçının katılacağı bir şenlik düzenliyoruz.

Kemer Belediyesi Başkanı Mustafa Gül, Rusların 9 Mayıs Zafer Bayramı'nı ilçelerinde yaşayan Ruslar ve Rus turistlerle birlikte kutlayacaklarını belirterek, "Ağustos'ta da 9 ünlü Rus sanatçının katılacağı bir şenlik düzenliyoruz. Şenliğe en az 150 bin Rus turist gelecek" dedi.

Bu yılki turizm sezonunda 1,5 milyon turist ağırlayarak yeni bir rekor kırmayı hedefleyen Kemer ilçesinde sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Kemer Belediyesi de ilçede yaşayan Rus kökenli vatandaşlar ve Rus turistler için birçok etkinlik düzenleyecek.

Rus Zafer Bayramı kutlanacak

Kemer'e gelen turist sayısını artırarak ilçedeki turizmcilere, esnafa, çalışanlara rahat bir nefes aldırmak için çalıştıkların kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Seçim beyanımızda 'Kemer'de herkes özgürce yaşayacak' demiştik. Bunun gereğini de yapıyoruz. 2015 yılında Kemer'de başlattığımız 9 Mayıs Rus Zafer Bayramı kutlamaları büyük ilgi gördü. İlçemizde yaşayan, çoluk çocuğa karışmış bine yakın Rus gelin var. Hem bu gelinlerimiz, hem de turistlerle birlikte bu yıl Rus Zafer Bayramı'nı kutlayacağız. Şenlikte ünlü bir Rus grubu konser verecek" şeklinde konuştu.

Ağustosta şenlik var

Rusya genelinde yapılan bir anket sonucunda Türkiye'de konser vermek üzere 9 ünlü sanatçının seçildiğini kaydeden Başkan Gül, "Ruslara 'Bu konser nerede düzenlensin' diye de soruldu. Ruslar açık ara ilçemizi, Kemer'i seçtiler. 4-5-6 Ağustos'ta Kemer'de çok büyük bir şenlik yapılacak. 9 ünlü Rus sanatçı konser verecek. Bu şenlikte en az 150 bin Rus misafirimizi ağırlayacağız. Bunun turizm, ilçe ve ülke ekonomisine büyük katkısı olacak. İlçedeki turizmcilerimiz, esnafımız, çalışanlarımız rahat bir nefes alacak. Bu etkinliklerin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Gül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title