Haberler

Kemer ) Avşar Kızının Yeni Albümü Yolda

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen 9'uncu Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde sahneye çıkan sanatçı Hülya Avşar, yeni albümünün Ramazan Bayramı öncesinde çıkacağını söyledi.

Kemer Stadı'ndaki konseri, Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Mutlu, sanatçılar Safiye Soyman ve oğlu Harun Akaröz, Süheyl Uygur, Salih Güney, Tanyeli, Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ev çok sayıda vatandaş izledi. Konser öncesi tiyatro oyuncusu Nejat Uygur'a 'onur ödülü' verildi. Başkan Gül'ün verdiği ödülü, rahatsızlığı nedeniyle festivale katılamayan Uygur adına oğlu Süheyl Uygur aldı. Ardından 'Kuzeyin Uşakları' folklor grubu ile Tanyeli sahne aldı. Tanyeli, söylediği şarkılar ve yaptığı dans gösterisiyle beğeniyle izlendi.

Tanyeli'nin ardından sanatçı Hülya Avşar sahneye çıktı. Siyah derin sırt dekolteli elbisesiyle dikkat çeken Hülya Avşar, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Avşar, uzun zamandır festival kapsamında konser vermediğini söyledi. Festivallerin oldukça coşkulu geçtiğini belirten Avşar, Halkın karşısında olmakla, gazino ve protokol seyircisinin karşısında olmak çok farklı bir duygu. Bunu bugün hissettim. Heyecanlandım ve çok keyifliyim dedi.

Yeni bir albüm hazırlığı içinde olduğunu da vurgulayan Hülya Avşar, albümünün bitmek üzere olduğunu ve Ramazan Bayramı'na kadar yetiştirmeyi hedeflediğini söyledi. Albüm üzerinde son düzenlemeleri yaptıklarını anlatan Avşar, çalışmaların eylül ayına kadar da sürebileceğini vurguladı.

Yoğun bir konser programı olduğunu aktaran Avşar, Ramazan Bayramı'nda yoğun bir konser programım var. Bu arada tatili de ihmal etmeyeceğim. Gözlerden ve magazincilerden uzak teknede bir tatil planlıyorum diye konuştu.

Gazetecilerin sorularının ardından şarkılarını seslendiren Avşar, izleyenlerini coşturdu. Konser boyunca etrafına sataşmayı da ihmal etmeyen Avşar, şakalarıyla hayranlarını güldürdü. Gecenin sonunda Belediye Başkanı Gül, eşi Neşe Gül ve oğlu İsmail Gül, Hülya Avşar'a festival onur ödülü verdi. 9'uncu Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, bu konserle sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Hülya Avşar Mustafa Gül Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title