Haberler

Kemalpaşa'da Ramazan'ın Son Gününe Kadar Hizmet

Bünyesinde oluşturduğu mobil ekipler sayesinde her gün 1000'den fazla kişiye iftar yemeği götüren Kemalpaşa Belediyesi, Ramazan Ayı'nın bitmesine birkaç gün kala hizmet kalitesini düşürmeden dağıtımlarını sürdürüyor.

Bünyesinde oluşturduğu mobil ekipler sayesinde her gün 1000'den fazla kişiye iftar yemeği götüren Kemalpaşa Belediyesi, Ramazan Ayı'nın bitmesine birkaç gün kala hizmet kalitesini düşürmeden dağıtımlarını sürdürüyor. Vatandaşların mobil ekiplerden çok memnun kaldığını belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, son derece ciddi bir organizasyonla işin üstesinden geldiklerini söyledi.

Ramazan Ayı'nın bitmesine birkaç gün kala çalışmalarını ara vermeden sürdüren Kemalpaşa Belediyesi, her gün mobil ekipler aracılığıyla 1000'den fazla kişiye ulaşmaya devam ederken; hizmet kalitesinde de ödün vermiyor. Belediye bünyesinde oluşturulan mobil ekipler sayesinde Ramazan Ayı boyunca iftar yemeği dağıtan Kemalpaşa Belediyesi, bu sayede iftara özel yemek hizmetini vatandaşın ayağına kadar götürüyor.

Yaptıkları uygulamanın vatandaşları son derece memnun ettiğini ve olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Belediye olarak Ramazan Ayı boyunca yüksek hizmet standartlarımıza uygun bir dağıtım organizasyonu planlamıştık. Buna uygun olarak, ilgili birimlerimiz ekiplerimizi yönlendirdi ve hiçbir bir aksaklık yaşamadan son derece başarılı şekilde, iftar yemeklerini dağıttık. Bu sayede vatandaşlarımız hizmetin ayaklarına kadar geldiğini gördü ve bundan da çok mutlu oldu" diye konuştu.

Ekiplerin çalışma organizasyonu hakkında kısa bilgi veren Uğurlu, "Ay boyunca her gün, saat 16: 00'da mobil ekip araçlarımız, belediyemizden ayrılarak yemek fabrikasına gitti. Daha sonra buradan aldıkları yemekleri özel kaplar içinde araçlara yükleyerek, dağıtım için yola koyuldu. Her aracın gideceği güzergah önceden titizlikle hazırlandığı için hiçbir sorunla karşılaşmadan bütün dağıtımları zamanında gerçekleştirdik" ifadesinde bulundu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Uğurlu Kemalpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title