Haberler

Kemalettin Dede Muradına Erdi (2)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kemalettin Karadeniz'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la sohbet etmesi- Karadeniz'in Erdoğan'a sarılıp, elini öpmeye çalışması- Kemalettin Karadeniz detaylar- Kemalettin Karadeniz röportaj Kemalettin dede muradına erdi- Düzce'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için şarkılar besteleyen, maniler okuyan 82 yaşındaki Kemalettin Karadeniz, Sakarya'daki toplu açılış töreninde onunla görüşmenin mutlululuğunu yaşıyor- Kemalettin dede: "15 senedir Erdoğan'ın Düzce'deki ve çevre illerdeki bütün mitinglerine gittim fakat görüşme imkanım olmadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kemalettin Karadeniz'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la sohbet etmesi- Karadeniz'in Erdoğan'a sarılıp, elini öpmeye çalışması- Kemalettin Karadeniz detaylar- Kemalettin Karadeniz röportaj Kemalettin dede muradına erdi- Düzce'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için şarkılar besteleyen, maniler okuyan 82 yaşındaki Kemalettin Karadeniz, Sakarya'daki toplu açılış töreninde onunla görüşmenin mutlululuğunu yaşıyor- Kemalettin dede: "15 senedir Erdoğan'ın Düzce'deki ve çevre illerdeki bütün mitinglerine gittim fakat görüşme imkanım olmadı. Cumartesi günü artık görüşmem gerektiğini tüm yetkililere söyledim ve görüştüm. Çok mutluyum" ÖMER ÜRER - ÖMER FARUK CEBECİ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için şarkılar besteleyen, maniler okuyan 82 yaşındaki Kemalettin Karadeniz, Sakarya'daki toplu açılış töreninde ona ulaşıp sarılmanın mutluluğunu yaşıyor.Düzce'nin Beyköy beldesine bağlı Çalıcuma köyünde yaşayan, çevresi tarafından neşeli ve hareketli tavırları sebebiyle "fındık faresi" lakabı ile anılan Karadeniz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgisini bestelediği şarkılarla dile getiriyor.Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada içindeki sevgiyi tarif etmenin çok güç olduğunu belirterek, "Ona, anne babama nasıl bir sevgi besliyor isem aynısını besliyorum. Benim reisicumhurum bir tanedir. 15 senedir Erdoğan'ın Düzce'deki ve çevre illerdeki bütün mitinglerine gittim fakat görüşme imkanım olmadı. Cumartesi günü artık görüşmem gerektiğini tüm yetkililere söyledim ve görüştüm. Çok mutluyum" dedi.Erdoğan'a ulaşmak için birçok kez girişimde bulunduğunu fakat başarılı olamadığını anlatan Karadeniz, şöyle konuştu: "Erdoğan, bu ülkenin yetiştirdiği en büyük liderlerdendir. Onu çok seviyorum. Yanına gittim ve kucaklaştık. Bu an için ben kaç yıl bekledim bilemezsiniz. Ben 82 yaşımı bitirdim ve 83'ten 4 ay aldım. Halen tarla, bağ, bahçede çalışıyorum. Çalışmaktan mutlu oluyorum. Bu ülkede herkes çalışmalı ki çalıştıkça ülke gelişsin. Çevremdeki herkes beni çok sever çünkü ben de onları seviyorum. Erdoğan'dan herhangi bir isteğim yok. Ben kendisiyle görüştüm bana yeter."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Karadeniz Sakarya Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title