Haberler

Kemal Sunal'ın En Çok Güldüren 7 Repliği

Güncelleme:

Usta sanatçı yaşasaydı bugün 70. yaşını kutlayacaktı. Türk sinemasının efsane oyuncularından Kemal Sunal'ın en çok güldüren 7 repliği tek videoda...

Türk sinemasının unutulmayacak oyuncularından Kemal Sunal, bugün yaşasaydı 70. yaşını kutlayacaktı. Zaman aktı onun filmlerini izleyen çocuklar büyüdü, şimdi onların çocukları da Kemal Sunal filmleri ile büyüyor.

"10 KASIM DOĞUMLUYUM AMA..."

Kemal Sunal, doğum tarihi 10 Kasım 1944 olmasına rağmen, yeni yaşını bir gün geç kutluyor ve bu durumu da "Aslen 10 Kasım doğumluyum. Ama Mustafa Kemal Atatürk'ün vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem. 11 Kasım doğum günümdür" sözleriyle açıklıyordu.

Kemal Sunal, ortaokul ve liseyi toplamda 11 yılda bitirdi. Sunal, 1964 yılında Ankara Bando-Mızıka birliğinde askerliğini yaptı.

ALİ SUNAL'DAN AĞLATAN MESAJ

Kemal Sunal 11 Kasım 1944'de doğdu. Bu özel günde sevenleri ünlü oyuncuyla ilgili sosyal medyada birçok paylaşım yaptı ama oğlu Ali Sunal'ın Instagram'da yazdığı not okuyan herkesi duygulandırdı.

Ali Sunal, "Kemal / Hadi gel, bi kahve içelim" kitabının fotoğrafıyla birlikte şu notu paylaştı:

"Babam çok özledim seni. Bu yıl annem sana 70. yaş hediyesi olarak bu kitabı yazdı. O kadar içten anlatmış ki, bize olan hasretimi bu kitapla dayanılır hale getiriyorum. Sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun melek babam...

#iyikidoğdunKemalSunal

Yaşadıklarımızı anlatacak, hem güldürüp hem gözlerinizi dolduracak size bizim Kemal'i yaşatacak, beki de hiç hissetmediğiniz tertemiz, hiç bitmeyen eksilmeyen, masal gibi bir aşka şahitlik yaptıracak bu kitap #KEMALHadiGelBiKahveİçelim"

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Kemal Sunal Ali Sunal Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (5)

Elazığlı Mobil-ANDROID:

Senin gibisi bir daha gelmez... Allah mekanını cennet etsin

33
1
yanıtYanıtla
gslimobilWeb@haberler.com:

Hala filmlerini izleyip guluyorsak iste sanatkar budur mekanin cennet olsun buyuk usta bizim yuzumuzu hala gulduruyorsunya

23
1
yanıtYanıtla
mardin-kızıltepeMobil-ANDROID:

rehma xwedê lê bi(Allah rahmet eylesin)

13
0
yanıtYanıtla
BLACKmobilWeb@haberler.com:

Bizi sadece güldürmekle yetinmiyordu.. Düşündüren, olması gerekeni gösteren, doğruyu ve değerlerimizi öğreten bir ustaydı.. O gitti kaybolduk... Allah mekanını cennet eylesin..

3
0
yanıtYanıtla
m.byarMobil-ANDROID:

allah rahmet etsin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title