Haberler

Kemal Öztürk Kimdir ? Öztürk Ak Parti'den Milletvekili Adayı

Güncelleme:

Kemal Öztürk kimdir ? Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Kemal Öztürk AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Kemal Öztürk kimdir ? Eski Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Kemal Öztürk, Sakarya'da AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

SAKARYA'DAN ADAY ADAYI

TBMM Başkanı Başdanışmanlığı, Başbakan Basın Danışmanlığı ve son olarak Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü görevlerinde bulunan Kemal Öztürk, Sakarya'da AK Parti'den milletvekili olabilmek için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

"ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYE DÖNDÜK"

Başvurusunu teslim etmeden önce neden aday olduğunu açıklayan Öztürk, "Tecrübelerimizin tamamını, gönlümüzdeki sevgiyi, çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği hatıralarımın yaşadığı şehirde bir vefa borcu olarak kullanma arzusundayım. Bu şehrin ekmeğini yedik, suyunu içtik. Bizi yetiştirdi, gurbete gönderdi, çalıştırdı, hizmet ettirdi. Şimdi geri döndük ve şehrimizin bize vermiş olduğu bu desteğe karşılık vefa borcumuzu ödemek istiyoruz" dedi.

"BÜYÜK HAYALLERİMİZ VAR"

Şehre hizmet etmek arzusu içerisinde olduğunu ifade eden Öztürk, "Sayın Başbakanımız şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, eski Meclis Başkanımız Bülent Arınç, sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile çalıştığım süre içerisinde öğrendiğim siyaseti, bilgiyi, ahlakı şehrime de taşımak isterim. Şehrimize hizmet etmek arzusu içerisindeyiz. Yola bu sebeple çıktık. Bizim dünyaya söyleyecek bir sözümüz var, hakkınızda fikirlerimiz ve büyük hayallerimiz var" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Anadolu Ajansı Kemal Öztürk Ak Parti Sakarya Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title